English
header Fina hr.jpg
 
OBJAVE.gif
 
KORISNI-LINKOVI.gif
OBJAVE ZA JAVNOST 2018.
FINA U ROVINJU OD DANAS NUDI USLUGU SAMOPOSLUŽNE MJENJAČNICE

Zagreb, 1. veljače 2018. – Financijska agencija od danas u Rovinju pruža uslugu otkupa stranih sredstava plaćanja putem samoposlužne mjenjačnice. Mjenjački automat nalazi se ispred Finine poslovnice, na adresi Giordano Paliaga 2.

Samoposlužna mjenjačnica dostupna je 24 sata dnevno, a korištenje je jednostavno: korisnik umeće stranu novčanicu u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu, a on mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Provizija se ne naplaćuje. 

Putem Finine samoploslužne mjenjačnice moguće je obaviti otkup stranih sredstava plaćanja sljedećih valuta: euro, švicarski franak, američki dolar i britanska funta, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 kuna. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.

Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, a usluge mjenjačkih poslova pruža od 2003. godine, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke, u 150 poslovnica u cijeloj državi.

Popis Fininih mjenjačkih mjesta

 
 
Pretraživanje
 
 

Kontakt za novinare:

pr@fina.hr

Ured Uprave
Ulica grada Vukovara 70
10000 Zagreb

 
 
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite