English
header Fina hr.jpg
 
OBJAVE.gif
 
KORISNI-LINKOVI.gif
OBJAVE ZA JAVNOST 2007.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST - POSLIJEPODNEVNA UŠTEDA

DODIJELJENA GLAVNA NAGRADA NAGRADNE IGRE „FINA POSLIJEPODNEVNA UŠTEDA“

 

Ivanec, 16. siječnja, 2007. – U prostorijama poslovnice FINA-e u Ivancu danas je dodijeljena glavna nagrada nagradne igre „FINA poslijepodnevna ušteda“. Glavnu je nagradu ove nagradne igre – plaćane uplatnice u ukupnoj vrijednosti od 24 000 kn (mjesečno u vrijednosti 2 000 kn), osvojila naša klijentica iz Ivanca, Dragica Geci, a nagradu joj je uručio direktor Podružnice Varaždin, Duje Ercegović.Izvlačenje dobitnika održano je 15. prosinca prošle godine. Druga je nagrada – plaćene uplatnice u ukupnoj vrijednosti od 12 000 kn (mjesečno u vrijednosti 1 000 kn), razveselila  Grozdanu Prijić iz Knina i Petru Rak iz Jastrebarskog.

 

Financijska je agencija početkom listopada prošle godine pokrenula treći ciklus nagradne igre „FINA poslijepodnevna ušteda“, koja je trajala do kraja studenoga. Nagradnom je igrom FINA nagradila vjernost svojih klijenata. Svaki korisnik FINA-ine usluge plaćanja računa, nakon što je sakupio traženi broj bodova u kuponu, sudjelovao je u nagradnom izvlačenju te mu se pružila prigoda za osvajanje vrijednih nagrada. Prvi je ciklus nagradne igre započeo 1. lipnja 2005. godine i trajao je šest mjeseci, a drugi je ciklus trajao od 1. ožujka do 31. srpnja 2006. godine. I nakon ova tri ciklusa nagradne igre „FINA poslijepodnevna ušteda“, u FINA-i se računi mogu platiti bez naknade i uz niže naknade. FINA s nizom poduzeća i tijela državne uprave ima sklopljene ugovore o "kolekciji“ kojima se krajnji korisnici oslobađaju plaćanja naknade. Među tim poduzećima su HEP, T-Com, HRT, Diners Club Adriatic, Croatia osiguranje i mnogi drugi. Popis poduzeća i pripadajućih im računa na koje građani ne plaćaju naknade nalazi se na web stranici Financijske agencije, www.fina.hr.  Također, u FINA-i je najpovoljnije plaćanje svih drugih računa. Na račune do iznosa od 312,5 kuna plaća se naknada od 2,5 kune*, a na račune veće od 312,5 kuna plaća se naknada u iznosu od 0,8%* od uplaćenog iznosa, najviše do iznosa od 65 kuna*. (*naknada se uvećava za PDV).

 

Više o proizvodima i uslugama Financijske agencije naći ćete na www.fina.hr, putem e-pošte na adresi info@fina.hr, ili na besplatnom broju telefona Call centra Financijske agencije, 0800 0080.

 

 
 
Pretraživanje
 
 

Kontakt za novinare:

pr@fina.hr

Ured Uprave
Ulica grada Vukovara 70
10000 Zagreb

 
 
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite