English
header Fina hr.jpg
KARIJERA

TRAŽITE POSAO?

Ako želite raditi u okruženju koje potiče kvalitetu, izvrsnost i razvoj, pridružite nam se – pošaljite nam Vašu ponudu za zaposlenje ili se javite na otvoreni natječaj, putem on line prijave.


Tijek selekcijskog postupka u Fini

 

Nakon raspisivanja natječaja za otvoreno radno mjesto, pristigle zamolbe se pregledavaju prema formalnim uvjetima natječaja. Kandidati koji zadovoljavaju tražene uvjete pozivaju se na psihologijsko testiranje, koje se sastoji od testa kognitivnih sposobnosti i nekoliko upitnika ličnosti.

 

Za pojedina radna mjesta kandidati rješavaju i specifične testove, primjerice testove provjere znanja engleskog jezika, poznavanja rada na računalu ili testove stručnih znanja. Sljedeći korak u selekciji je intervju, za vrijeme kojega kandidati imaju priliku predstaviti sebe, svoje kvalitete i iskustvo te iskazati motivaciju za zapošljavanje. Ovisno o specifičnosti traženog radnog mjesta, kandidati mogu biti pozvani na nekoliko krugova intervjua. Po završetku selekcijskog postupka, svi prijavljeni kandidati dobivaju povratnu informaciju o zaključenju natječaja.

 

AKTUALNI NATJEČAJI


ZAKLJUČENI NATJEČAJI

 

FININA STIPENDIJA


OTVORENE PONUDE ZA ZAPOSLENJE

 

ZAPOSLENJE U SEKTORU INFORMATIKE

 

ISKUSTVA FININIH ZAPOSLENIKA

 

NOVOSTI

 

PLANIRANO ZAPOŠLJAVANJE

 
 
Pretraživanje
 
Prijava za posao
 

Kontakt:

Financijska agencija
Služba upravljanja ljudskim
potencijalima
Ulica grada Vukovara 70,
10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr

 
 
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite