Na konferenciji Tonija Miluna predavanja o ovrhama za vjerovnike i ovršenike

Druga po redu konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 započela je u petak, 8. rujna u zagrebačkoj Algebri bogatim programom posvećenim poslovnim financijama, nastavila se u Splitu 15. i 16. rujna, a očekuju nas još dva tjedna odličnih tema u Osijeku i Rijeci

19.09.2023.

Na konferenciji Tonija Miluna predavanja o ovrhama za vjerovnike i ovršenike

Nakon prvog rujanskog vikenda i početka konferencije financijske pismenosti Toni Milun u Zagrebu, drugi dio nastavio se u Splitu 15. i 16. rujna. U splitskom Cinestaru Joker, teme upravljanja novcem, štednjom i ulaganjem privukle su više od 300 posjetitelja.

Fina je ovom prilikom prestavila svoj Info.BIZ, centralno mjesto za poslovne informacije uz koje možete izbjeći rizik, uštedjeti i profitirati. Sve prednosti Info.BIZ-a predstavila je Ivona Škara, tehnolog ekspert iz Fininog Centra za registre. 

Ako razmišljate o suradnji s novim poslovnim partnerom, želite produžiti suradnju s postojećim, proučiti konkurenciju ili se pak prijavljujete za posao, idealno je provjeriti njihovo poslovanje kako biste otklonili svoje dvojbe i sumnje. Info.BIZ je najveća baza poslovnih informacija u Hrvatskoj s najtočnijim i ažuriranim financijskim, poslovnim i statističkim podacima. Blokade, zastoji u isplatama plaća, dobit, kreditni rejting, likvidnost ili rang u usporedbi s drugima - vrijedne su informacije koje mogu presuditi u donošenju promišljene i kvalitetne odluke u vama važnom trenutku. 

Zagrebački dio konferencije

Uz predavanja Tonija Miluna, Vuka Vukovića i druge financijske stručnjake, predavanje je u 8. rujna u zagrebačkoj Algebri održao i voditelj Fininog Centra za PNOP, Goran Gamilec na temu "Ovrhe za vjerovnike: Kako naplatiti svoje potraživanje?".

Putem ovrhe na novčanim sredstvima u Fini poduzetnici su naplatili više od 4 milijarde eura. Kada se odluče na prisilnu naplatu svojih potraživanja, poduzetnicima su izuzetno bitne točne informacije o samom postupku. Što trebaju učiniti, koje dokumente moraju imati te koje uvjete moraju ispuniti kako bi uspjeli naplatiti svoj dug, bila je okosnica ovog predavanja. 

Predavanje "Ovrhe za ovršenike: Ovršen sam. Koje su moje opcije?" u subotu 9. rujna, održala je Finina pravnica Mirjana Sirovica. Prisutnima je objasnila što sve ovršeni mogu učiniti ako dobiju ovrhu, kako mogu provjeriti jesu li ovršeni te kako zaštititi dio sredstava. 

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 održavat će se kroz mjesec rujan u četiri hrvatska grada, petkom i subotom: 

  • ZAGREB 8. i 9.9.
  • SPLIT  15. i 16.9.
  • OSIJEK 22. i 23.9.
  • RIJEKA 29. i 30.9.

Petkom su tema poslovne, a subotom osobne financije.

Ne propustite predavanje o budućnosti digitalnog poslovanja u Osijeku

Pred nama su još dva tjedna odličnih tema o poslovnim i osobnim financijama, a ovoga petka 22. rujna, Fina će u Osijeku predstaviti budućnost poslovanja uz niže troškove - uslugu Digit.ALL

Digit.ALL je set Fininih rješenja koji omogućava digitalizaciju poslovanja, od početka do kraja. Uz uslugu digitalizacije dokumenata, riješit ćete se papirologije i sve podatke imati uvijek dostupne u digitalnom obliku. S Fina e-Potpisom i Fina e-Računom moći ćete potpisivati dokumente i slati račune digitalnim putem, uz zajamčenu visoku sigurnost, a potom sve digitalne dokumente pohraniti u Fina e-Arhiv.

Uz Digit.ALL vaši podaci su potpuno sigurni, troškovi niži, a poslovanje optimiziranije. Bonus dodatak – sve usluge se mogu prilagoditi klijentu. 

Sve detalje o rasporedu predavanja, cijenama i predavačima provjerite na službenoj stranici konferencije

 

Foto: Tin Meze