Tehnolog - ekspert (m/ž) za područje digitalnih plaćanja
<< Natrag

Tehnolog - ekspert (m/ž)

Volite nove tehnologije? Digitalno okruženje Vam je prirodno? Spremni ste na nove izazove i nove projekte? Javite se i postanite dio tima koji će raditi na novim projektima i razvijati nove usluge vezane uz platne i kartične transakcija.

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Moderna smo institucija izgrađena na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Naše poslovnice povezane su suvremenom informatičkom tehnologijom i locirane tako da jamče klijentima lak i brz pristup iz svakog dijela Hrvatske.

Mjesto rada: Zagreb

Rok za prijave: 13. rujna 2021.

Neki od Vaših zadataka bit će:

Od Vas ćemo očekivati:

  • iskustvo u razvoju i uspostavi kartičnog poslovanja (POS, bankomati), 
  • VISA/MC stručne seminare, 
  • poznavanje principa i logike rada kartičnih sustava, 
  • odlično poznavanje kartičnih shema.

Potrebne kompetencije i vještine: 

  • komunikacijske vještine,
  • inovativnosti, samostalnost, odgovornost i proaktivnost u radu,
  • spremnost na timski rad,
  • analitičke sposobnosti i sposobnost rješavanja problema.

Formalni uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati:

Nudimo Vam:

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju moraju se u prijavi pozvati na to pravo i priložiti propisane dokaze o navedenom statusu. Pozivaju se kandidat/kinje koji/e mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 102. stavku 1. - 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (NN RH broj 121/17, dalje: Zakon) da dostave dokaze iz članka 103. stavka 1. Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju, a o kojima se mogu informirati na linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Na natječaj se možete prijaviti putem web stranice prijavazaposao.fina.hr do 13. rujna 2021. godine. Prijave pristigle drugim putem i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Prijavi se na oglas Preuzmi u obliku pdf-a