EU - LOGO
   
English
header poslovni subjekti.jpg
 
web servisi
info BIZ
Registar godišnjih financijskih izvještaja
RGFI JAVNI PODACI
Jedinstveni registar računa
WEB BON
Upisnik založnih prava
Registar koncesija
e-REGOS
e-Račun
Registar korisnika e-RAČUNA
e-Arhiv
Web e-Potpis
Verifikacija elektroničkog potpisa
Verifikacija elektroničkog potpisa
Transparentno.hr
 
POSLOVNI SUBJEKTI
FINA POSLOVNE INFORMACIJE

Fina iz svojih baza podataka, koje se temelje na prikupljenim financijskim i statističkim izvještajima te drugim informacijama kojima raspolaže, kreira niz proizvoda koji su vam dostupni putem naših web servisa ili u papirnatom obliku putem Finine poslovne mreže.

Kroz analize, informacije o bonitetu, godišnje izvještaje, podatke o računima možete, brzo i jednostavno, dobiti više informacija o vašim poslovnim partnerima, poslovati bolje i s manje rizika.

 
 
WEB SERVISI
info.BIZ


Internetski servis info.BIZ omogućuje brz i jednostavan način pristupa informacijama o uspješnosti poslovanja i financijskome položaju poduzetnika te poslovnoj okolini u kojoj djeluju.

Više o servisu
Pristup aplikaciji info.BIZ

WEB-BON

 

WEB-BON – informacija o bonitetu - BON-1 na internetu - korištenje servisa omogućava uvid u informacije o bonitetu poduzetnika te preuzimanje tih informacija u elektroničkom obliku – u PDF formatu, potpisana elektroničkim potpisom i namijenjen je za dokazivanje vlastite financijske sposobnosti.

 

Ulaz u aplikaciju

JEDINSTVENI REGISTAR RAČUNA


Jedinstveni registar računa (JRR) je elektronička baza podataka koja sadrži račune poslovnih subjekata, građana, Republike Hrvatske i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Podaci o računima ažuriraju se svakodnevno, a podatak o statusu blokade, ažurira se u realnom vremenu, u trenutku promjene stanja. U JRR-u se ne evidentiraju podaci o stanju na računu.

Pristup javnim podacima o računima dostupan je svima, poslovnim subjektima i građanima, putem Interneta i u poslovnim jedinicama Fine.

 

Više informacija o JRR-u

Ulaz u aplikaciju

REGISTAR GODIŠNJIH
FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA

 

WEB servis RGFI - Registar godišnjih financijskih izvještaja (RGFI) je središnji izvor informacija o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju pravnih i fizičkih osoba koji su obveznici poreza na dobit te pravnih i fizičkih osoba u stečaju. Korištenjem navedenog servisa omogućen je uvid i preuzimanje godišnjih financijskih izvještaja i izvadaka iz Registra za razdoblje od 2002.

 

Osim toga, korisnici servisa, imatelji certifikata koje izdaje Fina, mogu korištenjem usluge "Predaja financijskih i statističkih izvještaja" predati financijski i statističke izvještaje.

 

Više informacija o RGFI-u

Ulaz u aplikaciju

RGFI – JAVNA OBJAVA


RGFI – javna objava
- Zakonom o računovodstvu (ZOR) propisana je javna objava dokumentacije. Počevši od poslovne 2008. godine na internetu je svima, bez naknade, javno dostupna objavljena dokumentacija. Prema stanju od 19. kolovoza 2016., registriranih korisnika aplikacije RGFI - javna objava je 77.409, koji su imali uvid/preuzeli ukupno 8.749.158 dokumenata.

Više informacija o RGFI - javna objava
Ulaz u aplikaciju

REGISTAR KONCESIJA


WEB servis RK -
Registar koncesija –  je jedinstvena elektronička evidencija ugovora i središnji izvor informacija o svim koncesijama ugovorenima na području Republike Hrvatske. Korištenjem servisa omogućen je uvid i pretraživanje javnih podataka iz ugovora o koncesijama koji su evidentirani u Registru koncesija.

 

Ulaz u aplikaciju

PROIZVODI
FINA InfoBlokade


Želite li provjeriti je li tvrtka s kojom poslujete u blokadi ili je u blokadi vaš račun, jednostavno pošaljite SMS poruku na broj 818058.

Usluga FINA InfoBlokade omogućuje vam primanje informacija, u realnom vremenu, o blokadi računa bilo kojeg poslovnog subjekta u Hrvatskoj putem mobitela 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini.

Više o servisu FINA InfoBlokade

BONITETI


Informacije o bonitetu

 

BON-1 – sadrži bonitetne informacije koje se odnose na određenog poduzetnika koji posluje u RH. Izdajemo ga na hrvatskom, engleskom i na njemačkom jeziku i to na papirnom obrascu i u elektroničkom obliku za više od 100.000 poduzetnika.

 

BONPLUS - je proširena verzija bonitetne informacije koja sadrži još kvalitetnije, jasnije, preglednije te lako razumljive podatke i informacije koje vam mogu pomoći u poslovnom odlučivanju. Izdajemo ga na hrvatskom, engleskom i na njemačkom jeziku i to na papirnom obrascu i u elektroničkom obliku.

 

BON-1/IN - sadrži bonitetne informacije na hrvatskome jeziku koje se odnose na određenog poslovnog subjekta iz Slovenije.

 

Informacije o solventnosti

 

BON-2 – je objedinjena informacija o solventnosti koju izrađujemo za poslovne subjekte čiji se računi vode u bankama s kojima Fina ima ugovorenu razmjenu podataka o prometu i stanju na računu.

Više informacija o bonitetima

PUBLIKACIJE I ANALIZE


Publikacije - analize i informacije -
Na temelju podataka iz predanih financijskih izvještaja poduzetnika, izrađujemo standardne informacije i publikacije te kreiramo baze podataka po vašim specifičnim zahtjevima, primjerice po veličini, djelatnosti, teritorijalnoj pripadnosti, obliku vlasništva i prema drugim kriterijima.

 

Više informacija o publikacijama


Naslovnica_Analiza gradovi opcine 2017.jpg

Pretraživanje
 
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite