EU - LOGO
   
English
zaglavlje-FINA.DOC.gif
 
web servisi
info BIZ
Registar godišnjih financijskih izvještaja
RGFI JAVNI PODACI
Jedinstveni registar računa
WEB BON
Upisnik založnih prava
Registar koncesija
e-REGOS
e-Račun
Registar korisnika e-RAČUNA
e-Arhiv
Web e-Potpis
Verifikacija elektroničkog potpisa
Verifikacija elektroničkog potpisa
Transparentno.hr
 
POSLOVNI SUBJEKTI

FINA.doc

INTELIGENTNA RJEŠENJA ZA POSLOVNU DOKUMENTACIJU

 

Fina vam pruža mogućnost da uštedite i kvalitetnije upotrijebite svoje vrijeme, svoj prostor i svoje djelatnike. Orijentirajte se na svoju djelatnost i nemojte se zamarati s „hrpom papira“ koju mi možemo, na mnogo načina, obraditi umjesto vas.

 

FINA.doc OBUHVAĆA:

 

IZRADU CJELOVITIH RJEŠENJA ZA UPRAVLJANJE I POHRANU DOKUMENATA (DMS/RMS)

 

Nudimo vam izradu i implementaciju najmodernijih rješenja koja obuhvaćaju svaki dio procesa upravljanja te pohrane dokumentacije u vašoj tvrtki (Document Management Systems/DMS, Records Management Systems/RMS). Ovisno o vašim potrebama, cjelokupno rješenje može biti postavljeno na našim resursima te vas na taj način rješavamo dodatnih ulaganja i potrebe za kupnjom, instalacijom i održavanjem vlastitih programskih rješenja i opreme.

 

SKENIRANJE VELIKIH VOLUMENA DOKUMENTACIJE

 

U mogućnosti smo skenirati velike volumene dokumentacije u kratkom periodu te je, prema vašem zahtjevu, obraditi i indeksirati (primjena ICR/OCR tehnologije, ručni unos podataka…). Obrađene slike dokumenata i sve potrebne informacije moguće je pregledavati i pretraživati putem računalne mreže, bilo da se radi o DMS ili RMS sustavima, posebno izrađenim web arhivama te ostalim informacijskim sustavima. Svi obrađeni podaci mogu se pohraniti i na prenosive elektroničke arhive, kao zasebna ili samostalna rješenja.

 

IZRADU ELEKTRONIČKIH ARHIVA

 

Izrađujemo i vršimo instalaciju elektroničkih arhiva koje sadrže digitalne slike dokumenata. Pristup ovoj vrsti arhive moguć je korištenjem intraneta ili interneta. Možemo vam ponuditi i prenosivu arhivu snimljenu na disk ili CD/DVD s ugrađenim programom za pretraživanje, zahvaljujući kojemu možete doći do podataka za svega nekoliko sekundi.

 

UNOS PODATAKA I DIGITALIZACIJA

 

Ovisno o vašim potrebama, možemo prepisati, unijeti i obraditi bilo koji tip podataka pisanih strojno ili ručno u elektronički oblik.

 

SNIMANJE DOKUMENTACIJE NA MIKROFILM

 

Čuvanje važnih podataka samo u papirnatom ili digitalnom obliku sa sobom nosi rizik njihovog trajnog gubitka, u slučaju nepredvidivih događaja (poput poplave ili požara). Prevladajte ovaj rizik kroz uslugu snimanja i trajnog arhiviranja vaše dokumentacije na mikrofilm.

 

Dugi vijek trajanja (preko 500 godina), kvaliteta otiska, neovisnost o razvoju novih IT tehnologija te mogućnost konverzija mikrofilmskih na digitalne medije, samo su dio spektra osobina koje čine mikrofilmsko arhiviranje atraktivnim.

 

U mogućnosti smo na jednostavan i brz način obraditi i računalne ispise iz vaših sustava korištenjem COM uređaja (Computer Output to Microfiche). S obzirom na funkcionalnosti koje pruža ovaj uređaj, obrađene podatke moguće je pretraživati po ključnim pojmovima ulaznog zapisa, bez dodatnog postupka indeksiranja i obrade istih.

 

POHRANU IZVORNE DOKUMENTACIJE

 

U sklopu ove usluge omogućavamo vam pohranu dokumentacije u našim prostorima. Za ovu uslugu dovoljno je kontaktirati naše osoblje, koje će osobno doći na vašu adresu, preuzeti dokumentaciju te je pohraniti u Fini. Sva dokumentacija pohranjena kod nas dostupna vam je na zahtjev. Ovisno o vašim potrebama, isporuku tražene dokumentacije vršimo e-poštom, telefaksom, poštom ili osobno na adresu.

KONZULTANTSKE USLUGE

Pružamo konzultantske usluge pri projektiranju suvremenih arhivskih sustava koji u sebi, između ostalog, objedinjuju informatičke tehnologije, kao i sva pravila arhivske struke koja su u skladu s arhivskim zakonodavstvom.

 
 


SAZNAJTE VIŠE

info telefon 0800 0080
adresa e-pošte:
adc@fina.hr
info@fina.hr

 

 
 
Pretraživanje
 
Link na aplikacije
Flash prezentacija
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite