Edukacije

Uzimajući u obzir važnost cjeloživotnog učenja, nudimo edukacijske programe usklađene sa suvremenim metodama poučavanja i usavršavanja odraslih, prilagođene željama i potrebama klijenata.

Finine edukacije nude sljedeće pogodnosti:

  • male grupe polaznika i personalizirani pristup,
  • interaktivni način rada,
  • realni i u poslu primjenjivi primjeri,
  • otvorene i produktivne diskusije,
  • razmjena različitih vrijednih iskustava.

Za poslovne subjekte u ponudi su edukacije iz područja razvoja mekih vještina, čija primjena ima veliki utjecaj na osobni i profesionalni razvoj te unapređenje poslovnih aktivnosti.


Edukacija iz područja mekih vještina

"Meke" vještine (engl. Soft Skills) se, za razliku od "tvrdih" (engl. Hard Skills) koje podrazumijevaju znanja koja su potrebna za obavljanje nekog posla, odnose na međuljudske odnose. Primjena "mekih“ vještina ima veliki utjecaj na osobni i profesionalni razvoj pojedinca te unapređenje poslovnih aktivnosti i uspješnost organizacije. Zahvaljujući različitim tehnikama i metodama, većina mekih vještina može se uspješno usvojiti i usavršiti te biti izvrsna odskočna daska u odvajanju od prosječnoga.

To su nove discipline koje se razvijaju kao posljedica sustavnih promjena, prvenstveno globalizacije i razvoja tehnologije te drugih čimbenika. Dok tvrde vještine rezultiraju svjedodžbom ili diplomom, meke vještine predstavljaju osobne vještine i karakteriziraju Vas kao komunikatora, timskog igrača, motivatora, pregovarača, lidera... To su vještine koje Vam olakšavaju komuniciranje, ublažavaju sukobe, povećavaju produktivnost u timu te, uz brojne druge prednosti, omogućuju uspjeh u poslu i osobnom životu. Zahvaljujući njima možete postizati izvrsne rezultate, a one su te koje Vas čine osobom s kojom bi drugi željeli raditi.

Treninzi mekih vještina

Iz područja mekih vještina u ponudi su sljedeći treninzi:

Treninzi se održavaju prema dogovoru, a za cijenu pojedinog treninga potrebno je kontaktirati Službu upravljanja ljudskim potencijalima i pravnim poslovima.

Pozivamo Vas da razvijate i usavršavate svoje vještine uz naš tim trenera!

Treninzi mekih vještina

Saznajte više

Služba upravljanja ljudski potencijalima i pravnim poslovima
Ulica grada Vukovara 70
10000 Zagreb

tel: 01/ 630 4260

e-mail: info@fina.hr