Finin plavi sat

Vaše vrijeme vrijedi više!

Finin plavi sat nastavlja se i u rujnu. U zagrebačkim poslovnicama Arena Centar i Dubrava, svaku subotu u rujnu u vremenu od 19 do 20 sati, naknade na sve gotovinske uplate građana su 20% niže.

 

Zagrebačke poslovnice Arena Centar i Dubrava nedavno su produžile radno vrijeme i sada rade radnim danom i subotom od 8 do 20 sati.

Finin plavi sat ovaj put donosi klijentima  pogodnost da će u ove dvije poslovnice svaku subotu u rujnu, u vremenu između 19 i 20 sati, plaćati 20 % niže naknade na sve gotovinske uplate građana. Ovom akcijom želimo nagraditi naše klijente koji plaćaju svoje račune u Fini .

Podsjećamo da smo u kolovozu produžili radno vrijeme velikog broja poslovnica diljem zemlje (više od 80 poslovnica), u želji da klijentima omogućimo obavljanje transakcija prije ili nakon završetka njihovog radnog vremena.

Popis svih Fininih poslovnica dostupan je ovdje, i putem mobilne aplikacije mFina, koja, za svaku poslovnicu, dodatno nudi i podatke o pojedinim uslugama koje se pružaju baš na toj lokaciji te u  kojem vremenu.