Fina i u Šibeniku otvorila samoposlužnu mjenjačnicu dostupnu 24 sata

Financijska agencija od danas i u Šibeniku, putem samoposlužne mjenjačnice, pruža uslugu razmjene stranih valuta u kune. Mjenjački automat nalazi se na adresi trgovačkoga centra Spar, Put Vida 6, Šibenik, te je za korištenje dostupan 24 sata dnevno.

27.07.2018.

Fina i u Šibeniku otvorila samoposlužnu mjenjačnicu dostupnu 24 sata

Putem Finine samoploslužne mjenjačnice, novčanice eura, švicarskog franka, američkog dolara i britanske funte moguće je rezmijeniti u hrvatske kune, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 HRK. Provizija se ne naplaćuje.


Korištenje ovog uređaja je jednostavno i brzo: korisnik umeće strane novčanice u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu koji mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Uređaj može primiti više novčanica pojedine valute odjednom. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.


Samoposlužna mjenjačnica u Šibeniku, nakon Rovinja, Splita, Zadra, Plitvica i Pule, šesta je po redu koju je Fina ponudila svojim klijentima, a u planu je postavljanje još ovakvih uređaja na frekventnim lokacijama diljem zemlje. Ova Finina usluga predstavlja i proširenje hrvatske turističke ponude, s obzirom da turisti iz inozemstva mogu tijekom cijeloga dana, od 0 do 24 sata, putem ovih mjenjačkih automata doći do hrvatskih kuna.


Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja i elektroničkih usluga, koja usluge mjenjačkih poslova, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke, u svojim poslovnicama pruža još od 2003. godine.