Preskoči na glavni sadržaj

Uvjeti korištenja

Sve su informacije na Fininoj web stranici isključivo informativnog karaktera. Fina će uložiti razumne napore da sve objavljene informacije budu točne, potpune i pouzdane, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Informacije dostupne na Fininoj web stranici ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te su svi korisnici suglasni da neće smatrati Finu odgovornom za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim. Fina ne odgovara za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama. Fina može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti uvjete korištenja i podatke objavljene na ovoj web stranici. Poveznice s Finine web stranice na druge web stranice informativnog su karaktera te Fina ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj tih stranica ni rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem.

Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se koristiti isključivo u privatne i nekomercijalne svrhe. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez Fininog pisanog pristanka. Od ovoga su izuzeti sadržaji namijenjeni objavi u medijima. Dizajn Fininih stranica Finino je vlasništvo te nije dopušteno korištenje dizajna, karakterističnih elemenata dizajna i Fininog logotipa bez pisanog odobrenja Fine.

Pristupom i korištenjem Finine web stranice potvrđujete da prihvaćate ove uvjete korištenja.

Opći uvjeti korištenja mobilne aplikacije mFina

Opći uvjeti korištenja Fininog virtualnog asistenta

Opći uvjeti korištenja Fininog chata

Uvjeti korištenja usluge Fina m-Token

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.