Preskoči na glavni sadržaj
Fina WEB BON

Fina WEB BON

Za svega nekoliko trenutaka možete jednostavno preuzeti elektroničku bonitetnu informaciju koja se odnosi na vašu tvrtku ili tvrtku vašeg sadašnjeg ili potencijalnog poslovnog partnera. 

Koje dokumente možete preuzeti putem Fina WEB BON-a

Fina BON-1

Elektronički Fina BON-1 potpisan je elektroničkim potpisom i ima jednaku pravnu snagu kao i isprava na papiru, ako se njezina upotreba i promet provode u skladu s odredbama Zakona o elektroničkoj ispravi (NN 150/05). 

Popis tražitelja Fina BON-1

Popis tražitelja informacije Fina BON-1 sadrži podatke o poslovnim subjektima ili građanima koji su zatražili bonitetnu informaciju o vašoj tvrtki. 

Preuzmite elektronički Fina BON-1

Za pristup i korištenje aplikacije potreban je certifikat na Fina kriptouređaju (USB sticku). Ako ga posjedujete, možete slobodno pristupiti aplikaciji, ili ga možete zatražiti.

Važna napomena

Fina BON-1 koji je preuzet putem aplikacije WEB BON je elektronička isprava s vlastitim elektroničkim potpisom i pruža jednaku pravnu važnost kao isprave na papiru, pod uvjetom da se koristi sukladno Zakonu o elektroničkoj ispravi (NN 150/05). Međutim, Fina BON-1 isprintan s pisača nema jednaku pravnu važnost kao elektronička isprava ni isprava na papiru. Fina ne ovjerava ispis elektroničkog Fina BONPLUS-a koji je generiran s pomoću pisača.

Elektronički Fina BON-1 može se koristiti u pravnom prometu samo ako je prezentiran u elektroničkom obliku, na nekom od elektroničkih medija (CD/USB stick). Prema Zakonu, svaka fizička i pravna osoba samostalno i izričito odlučuje o prihvaćanju upotrebe i prometa elektroničkih isprava za svoje potrebe. Stoga preporučujemo da provjerite prihvaća li poslovni subjekt kojem šaljete BON-1 upotrebu i promet elektroničkih isprava.

Cjenik

Za pristup i korištenje aplikacije potreban vam je certifikat na Fina kriptouređaju (USB sticku).

Pregled dokumenata

Fina Info.BIZ

Fina Info.BIZ

Koristite najpouzdaniji izvor informacija o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata u Hrvatskoj. 

Imate dodatna pitanja? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

Ako vam je potrebno dodatno pojašnjenje ili imate bilo kakvo pitanje u vezi s našom uslugom, slobodno nam se javite.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.