Preskoči na glavni sadržaj

Javna nabava

Sukob interesa

Temeljem čl. 80., st. 2. t. 1. Zakona o javnoj nabavi (NN, 120/2016 i 114/2022) konstatira se da nema gospodarskih subjekata s kojima je predstavnik Financijske agencije iz čl. 76., st. 2., t. 1. Zakona o javnoj nabavi ili s njim povezane osobe, u sukobu interesa.

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma sklopljenih nakon navedenog razdoblja objavljen je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske.

Plan nabave

Plan nabave objavljen je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske.

Opći akt o jednostavnoj nabavi

Temeljem čl. 15., st. 3. Zakona o javnoj nabavi (NN, 120/2016 i 114/2022) objavljuju se sljedeći dokumenti: 

Objave javne nabave

Sve objave javne nabave mogu se preuzeti na internetskoj stranici Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske.

Otvaranjem navedene stranice potrebno je odabrati link "OBJAVE JN" te s pripadajućeg popisa odabrati "Popis objava" ili "Jednostavna tražilica", gdje su dostupne sve aktualne informacije o objavama postupaka javne nabave koji se provode sukladno Zakonu o javnoj nabavi.

Otvaranjem navedene stranice potrebno je odabrati link "JEDNOSTAVNE OBJAVE" te s pripadajućeg popisa odabrati "Objave jednostavnih nabava" ili "Tražilica jednostavnih objava", gdje su dostupne sve aktualne informacije o objavama postupaka jednostavne nabave.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.