Preskoči na glavni sadržaj

Komercijalni servisi

Ubrzajte i poboljšajte svoje poslovanje te suradnju s partnerima koristeći se elektroničkim servisima koje vam nudimo.

Fina Info.BIZ

Koristite najpouzdaniji izvor informacija o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata u Hrvatskoj. 

Fina e-Račun

Fina je prva u Hrvatskoj razvila servis za sigurno i pouzdano slanje, primanje i pohranu e-računa. Isprobajte naše rješenje koje vam omogućava najpouzdaniju razmjenu elektroničkih računa.

Fina Web e-Potpis

Koristite naše sigurno i jednostavno rješenje za potpisivanje kvalificiranim elektroničkim potpisom koji u potpunosti zamjenjuje vlastoručni.

Fina e-Potpis Oblak

S lakoćom i potpuno sigurno, potpisujte dokumente s pomoću našeg rješenja za potpisivanje naprednim elektroničkim potpisom.

Fina Validator

Jednostavno provjerite valjanost svih e-potpisa i e-pečata izdanih od ovjerenih pružatelja usluga povjerenja u EU-u.

Fina e-Plaćanje

Upravljajte transkacijama na poslovnim računima u više banaka na jednom digitalnom mjestu.

Fina e-Arhiv

Digitalizirajte poslovanje s pomoću našeg naprednog rješenja za pohranu dokumenata u elektroničkom obliku. S pomoću fleksibilne klasifikacije lakše pretražujte svoje dokumente, a dodjelom različitih razina ovlaštenja spriječite neovlašten pristup dokumentaciji.

Fina Web arhiv

Koristeći Web arhiv jednostavno pretražujte digitalne dokumente. Iskoristite prednosti kriterija pretraživanja za brzi pristup i kontrolu nad dokumentacijom.

Fina WEB BON

Fina Web bon omogućava vam brzo preuzimanje bonitetnih informacija o vašoj tvrtki ili tvrtki poslovnog partnera. U samo nekoliko trenutaka možete prikupiti informacije važne za poslovanje i suradnju.

Javni servisi

Lakše obavljajte svoje poslovne obveze uz izravan pristup javnim servisima.

e-Račun za državu - naručitelji

Putem web aplikacije samostalno šaljite, zaprimajte i likvidirajte pojedinačne e-račune. 

e-Račun za državu - izdavatelji

Putem besplatne web aplikacije šaljite svoje e-račune prema obveznicima primjene Zakona o javnoj nabavi.

START - elektroničko pokretanje poslovanja

Pokrenite poslovanje iz vlastitog doma, 24 sata dnevno, kroz jedan elektronički postupak i u roku od svega nekoliko radnih dana.

Očevidnik nekretnina i pokretnina

Besplatano pregledajte sve nekretnine i pokretnine koje se prodaju putem e-Dražbe. Saznajte osnovne informacije o predmetu i uvjetima prodaje te broju uplatitelja jamčevine. 

Javna objava u postupku prodaje nekretnina i pokretnina u Fini

Saznajte sve javno dostupne informacije u postupku provedbe prodaje nekretnina i pokretnina. Preuzmite poziv na sudjelovanje koji sadrži sve podatke potrebne za uplatu jamčevine.

e-Dražba

Sudjelujte u nadmetanju za prodaju nekretnina i pokretnina u ovršnom i stečajnom postupku putem našeg digitalnog i transparentnog sustava za javne dražbe.

e-Dugovanja za građane (bivše e-Blokade)

Koristite našu web aplikaciju koja je dostupna putem sustava e-Građani za brz, jednostavan i besplatan uvid u postupke naplate koji su pokrenuti u Fini.

e-Blokade za poslovne subjekte

Koristite naš servis za brz, jednostavan i detaljan uvid u vaše postupke naplate ili dugovanja, bez potrebe za dolaskom u naše poslovnice. 

Javni registri

Brzo i jednostavno pretražujte ili preuzimajte javno dostupne podatke s pomoću javnih registara koji vam stoje na raspolaganju.

RGFI - Registar godišnjih financijskih izvještaja

Brzo i jednostavno predajte svoje godišnje financijske izvještaje ili pristupite bazi podataka koja je središnji izvor informacija o uspješnosti poslovanja svih pravnih osoba na području RH.

RGFI Javna objava

Bez naknade pregledavajte i preuzimajte godišnje financijske izvještaje i druge dokumente koje su poduzetnici dužni dostaviti Fini radi javne objave.

Jedinstveni registar računa

Pristupite jedinstvenoj bazi transakcijskih računa svih poslovnih subjekata, financijskih institucija, pravnih osoba i potrošača u našoj državi.

Registar koncesija

Besplatno pretražite javnu bazu svih koncesija ugovorenih na području RH.

Registar stvarnih vlasnika

Ispunite svoju zakonsku obvezu i na vrijeme se upišite u Registar stvarnih vlasnika. Pravni subjekti upisuju se u roku od 30 dana od osnivanja, a upravitelj trusta u roku od 30 dana od dodjele OIB-a.

Upisnik založnih prava

Ostvarite pristup jedinstvenoj bazi podataka s upisanim opterećenjima, pravima ili zabranama nad pokretninama, dionicama, udjelima i poslovnim udjelima.

Registar korisnika e-Računa

Provjerite sve registrirane korisnike s kojima možete razmjenivati e-račune. 

e-REGOS

Predajte obrasce R-S i R-Sm, preuzmite izvješća o statusu predanih obrazaca i uplata te jednostavno provjerite članstvo u II. stupu obveznog mirovinskog fonda.

Online servis za predaju dokumentacije

Vaš virtualni šalter

Predaja dokumentacije za pristup različitim servisima ne mora biti zahtjevna i dugotrajna. Naš virtualni šalter omogućava vam da predate potrebnu dokumentaciju bez napuštanja udobnosti vlastitog doma ili radnog mjesta. Predajte dokumentaciju digitalnim putem u PDF formatu. Možete je potpisati vlastoručno i skenirati ili je potpisati elektroničkim potpisom.

Obavijesti o radu Fina e-servisa

Sve obavijesti o radu servisa i promjenama u njima pronađite ovdje.

Tehnička podrška

Ako imate bilo kakve poteškoće ili pitanja vezana za pristup i upotrebu određenog servisa, naša tehnička podrška rado će vam pomoći u pronalasku brzog i djelotvornog rješenja.

e-Račun u javnoj nabavi

Fina e-Račun

Ostali servisi

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.