Preskoči na glavni sadržaj
Registar godišnjih financijskih izvještaja (RGFI)

Registar godišnjih financijskih izvještaja (RGFI)

Brzo i jednostavno predajte svoje godišnje financijske izvještaje ili pristupite bazi podataka koja je središnji izvor informacija o uspješnosti poslovanja svih pravnih osoba na području RH.

Što vam omogućuje RGFI

Predaja godišnjih financijskih izvještaja (GFI-ja)

Obveznici predaje su poduzetnici iz realnog i financijskog sektora te neprofitne organizacije.

Predaja godišnjih financijskih izvještaja (GFI-ja)

Preuzimanje podataka i predane dokumentacije

Preuzimanje financijskih izvještaja bez obveze iznošenja razloga traženja, i to za više godina. Moguće je preuzeti pojedinačne i agregirane podatke iz financijskih izvještaja od 2002. godine nadalje.

Preuzimanje podataka i predane dokumentacije

Uvid u javne podatke

Mogućnost provjere financijskog stanja pravnih osoba, čime se smanjuje rizik od poslovnih neuspjeha i neisplativih ulaganja.

Uvid u javne podatke

Tko ima zakonsku obvezu predati GFI

Sve pravne i fizičke osobe koje su obveznici poreza na dobit dužne su, za statističke i druge potrebe, do 30. travnja tekuće godine, u RGFI dostaviti bilancu, račun dobiti i gubitka te dodatne podatke, i to za prethodnu kalendarsku godinu. Kod popunjavanja i predaje GFI-ja za statističke potrebe nema razlikovanja poslovne od kalendarske godine, nego se podatci odnose isključivo na kalendarsku godinu koja traje od 1. siječnja do 31. prosinca određene godine.

Predajte GFI ili preuzmite podatke

GFI poduzetnika

Pronađite sve informacije o rokovima, dokumentaciji i načinu predaje GFI-ja poduzetnika ili se informirajte o preuzimanju podataka o poduzetnicima.

GFI neprofitnih organizacija

Pronađite sve informacije o rokovima, dokumentaciji i načinu predaje GFI-ja neprofitnih organizacija ili se informirajte o preuzimanju podataka o neprofitnim organizacijma.

Cjenik

Provjerite cijene za korištenje usluga iz Registra godišnjih financijskih izvještaja te cijene certifikata i naknade za pristup web aplikaciji RGFI.

Dodatno vam nudimo

Fina Info.BIZ

Fina Info.BIZ

Koristite najpouzdaniji izvor informacija o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Pregled dokumenata i propisa

Poveznice za brz i jednostavan pristup

Odgovori na vaša najčešća pitanja

U slučaju da imate dvojbe ili nejasnoće u vezi s ponuđenim informacijama, pročitajte odgovore na najčešće postavljena pitanja.

Imate dodatna pitanja? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

Ako vam je potrebno dodatno pojašnjenje ili imate bilo kakvo pitanje u vezi s našom uslugom, slobodno nam se javite. 
Vaša pitanja možete poslati na sljedeće e-mail adrese (ovisno o sjedištu obveznika): 

Osijek: rgfi.os@fina.hr
Rijeka: rgfi.ri@fina.hr
Split: rgfi.st@fina.hr
Zagreb: rgfi.zg@fina.hr

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.