Preskoči na glavni sadržaj

Predaja GFI-ja poduzetnika

Koju dokumentaciju trebate dostaviti

Podatci koje dostavljate služe za statističke potrebe i javnu objavu. Budući da je predaja godišnjeg financijskog izvještaja vaša zakonska obveza, pripremili smo detaljne upute kako bismo vam u tome pomogli. 

Odaberite opciju za predaju izvještaja

Predaja Godišnjeg financijskog izvještaja putem web aplikacije

Web aplikacija RGFI

Financijski izvještaj predajte jednostavno i sigurno putem web aplikacije RGFI. Za ulaz u aplikaciju potreban vam je Finin kriptouređaj (USB stick)

Online predaja Godišnjeg financijskog izvještaja

Online servis za predaju dokumentcaije (OSPD)

Predajte obrasce u Excel formatu, uz elektronički potpis upotrebom Fina kriptouređaja (USB sticka), certifikata na osobnoj iskaznici ili drugog digitalnog certifikata. Saznajte više

Fizička predaja Godišnjeg financijskog izvještaja

Finine poslovnice

Financijski izvještaj predajte osobno u bilo kojoj Fininoj poslovnici ili preporučenom pošiljkom na adresu poslovnice na čijem je području sjedište vaše tvrtke.

Online predaja Godišnjeg financijskog izvještaja temeljem punomoći

Predaja GFI-ja u ime drugog poslovnog subjekta

Ako na temelju punomoći predajete GFI u ime drugog poslovnog subjekta, za korištenje web aplikacije RGFI potreban vam je Fina kriptouređaj (USB stick). U slučaju da imate samostalnu djelatnost, možete koristiti i osobni certifikat na kriptouređaju (FinaCertRDC). 

Upute za predaju u poslovnicama

GFI se predaje u papirnatom obliku ili u formatu Excel datoteke na mediju za elektroničku pohranu podataka (CD/USB stick). GFI čiju je strukturu i sadržaj propisala HANFA ili HNB, predaje se isključivo u formatu Excel datoteke na mediju za elektroničku pohranu podataka (CD/USB stick).

Imate dodatna pitanja? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

Ako vam je potrebno dodatno pojašnjenje ili imate bilo kakvo pitanje u vezi s našom uslugom, slobodno nam se javite. 
Vaša pitanja možete poslati na sljedeće e-mail adrese (ovisno o sjedištu obveznika): 

Osijek: rgfi.os@fina.hr
Rijeka: rgfi.ri@fina.hr
Split: rgfi.st@fina.hr
Zagreb: rgfi.zg@fina.hr

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.