Preskoči na glavni sadržaj

Preuzimanje podataka iz GFI-ja poduzetnika

Odaberite opciju za preuzimanje izvještaja

Online preuzimanje godišnjeg financijskog izvještaja

Web aplikacija RGFI

Financijski izvještaj možete preuzeti putem web aplikacije RGFI. Za ulaz u aplikaciju potreban vam je Finin kriptouređaj (USB stick).

Fizičko preuzimanje godišnjeg financijskog izvještaja

Finine poslovnice

Financijski izvještaj možete zatražiti osobno u bilo kojoj Fininoj poslovnici, slanjem Zahtjeva za izdavanje dokumentacije poštom ili telefaksom te putem e-mail adrese analize@fina.hr.

Koju dokumentaciju možete zatražiti iz Registra

Ispis je tisak godišnjega financijskog izvještaja (bilanca, račun dobiti ili gubitka) s naznakom je li izvještaj revidiran. Dostupan je na hrvatskom, engleskom ili njemačkom jeziku u papirnom ili elektroničkom obliku.

Izvadak sadrži osnovne podatke o obvezniku i dokumentaciji predanoj Registru. Dostupan je u papirnom i elektroničkom obliku.

Preslika je otisak originalnog dokumenta (financijskog izvještaja, mišljenja revizora i dr.) koji je Registru predan na papiru. Preslike svih dokumenata dostupne su isključivo u papirnom obliku. Ako je dokumentacija Registru predana u elektroničkom obliku, tada je tražiteljima dostupan samo ispis.

Naručite obrađene podatke iz RGFI-ja

Kreiramo stručne financijske analize i publikacije o poslovnim subjektima u RH te analize temeljene na vašim specifičnim potrebama.

Dodatno vam nudimo

Fina Info.BIZ

Fina Info.BIZ

Koristite najpouzdaniji izvor informacija o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Imate dodatna pitanja? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

Ako vam je potrebno dodatno pojašnjenje ili imate bilo kakvo pitanje u vezi s našom uslugom, slobodno nam se javite. 
Vaša pitanja možete poslati na sljedeće e-mail adrese (ovisno o sjedištu obveznika): 

Osijek: rgfi.os@fina.hr
Rijeka: rgfi.ri@fina.hr
Split: rgfi.st@fina.hr
Zagreb: rgfi.zg@fina.hr

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.