Preskoči na glavni sadržaj

Vremenski žigovi za testiranje i demonstraciju

Koriste se isključivo u svrhe testiranja i provjere ispravnosti informatičkih rješenja u testnoj ili prezentacijskoj okolini.

Čemu služe demo vremenski žigovi

Demo kvalificirani elektronički vremenski žigovi su namijenjeni za testiranje i usklađivanje informatičkih rješenja, tehnološki i funkcionalno su identični budućim produkcijskim žigovima usklađenim s eIDAS uredbom, a koriste se isključivo u testnim i prezentacijskim okolinama. 

Fina pruža uslugu izdavanja demo kvalificiranih elektroničkih vremenskih žigova u svojoj demookolini, a izdaje ih TSA pod nazivom Fina Demo QTSA 2017, potpisane certifikatom Fina Demo QTSA 2017 <redni broj certifikata>, čiji je izdavatelj Fina Demo CA 2020. Fina ne preuzima odgovornost za eventualne netočnosti ili štete nastale pouzdanjem u podatke i/ili elektroničke potpise na koje se odnose demo vremenski žigovi.

Zatražite pristup servisu za testiranje svojih rješenja

Da biste testirali svoja rješenja potreban vam je pristup Fina demo QTSA 2017 servisu. Preduvjet je posjedovanje autentikacijskog democertifikata na kriptouređaju ili aplikacijskog democertifikata. Korištenje Fina demo QTSA 2017 servisa je besplatno, a moguće ga je koristiti najduže godinu dana od dana registracije na servis.

Pregled propisa i dokumenata

Povezani servisi

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.