Preskoči na glavni sadržaj

Integracija potpisnih rješenja

Integracija naših potpisnih rješenja u sustave velikih poslovnih subjekata i IT tvrtki ima brojne prednosti, od kojih je najvažnija automatizacija procesa elektroničkog potpisivanja dokumentacije.

Iskoristite prednosti integracije naših potpisnih rješenja

Povećanje učinkovitosti

U slučaju velikog broja korisnika koji obavljaju potpisivanje, integracija omogućava široku i efikasnu upotrebu potpisnog rješenja.

Optimizacija potpisivanja

Servis udaljenog elektroničkog potpisivanja omogućava efikasno potpisivanje velikog broja dokumenata s jedinstvenim sadržajem.

Veća fleksibilnost

Poslužiteljsko rješenje nudi razne potpisne formate te omogućuje prilagodbu prema vlastitim potrebama i zahtjevima aplikacija.

Ušteda vremena

Servis udaljenog elektroničkog potpisivanja omogućuje vam brzo potpisivanje dokumenata bez potrebe za uvidom u svaki dokument prije potpisivanja.

Odaberite rješenje koje odgovara vašim potrebama

Fina nudi poslužiteljsko (serversko) i rješenje za udaljeno elektroničko potpisivanje, prilagođeno potrebama poslovnih procesa koji zahtijevaju implementaciju naprednih elektroničkih potpisa.

Poslužiteljsko potpisno rješenje

Komponente za potpisivanje i provjeru elektroničkih potpisa u korisničkim aplikacijama na strani poslužitelja. Dostupne su u različitim formatima (CAdES, XAdES, PAdES), a korisnici mogu odabrati specifične komponente za validaciju potpisa prema svojim potrebama.

Servis udaljenog elektroničkog potpisivanja

Pogodan je za potpisivanje tipiziranih dokumenata, kao što su potvrde, rješenja ili ugovori, odnosno dokumenata koji imaju jednak sadržaj, a zahtijevaju potpis fizičke osobe bez uvida u svaki dokument prije potpisivanja.

Vjerujte Fini

Vjerujte Fini

Fina je prvi kvalificirani pružatelj usluga povjerenja i nositelj EU znaka pouzdanosti u Republici Hrvatskoj te se nalazi na Pouzdanom popisu pružatelja usluga povjerenja, odnosno listi pružatelja usluga povjerenja u Europskoj uniji (European Union Trusted List). 

Fina Digit.ALL

Sve je lakše kad je digitalno.

Pogledajte i naša ostala rješenja za digitalizaciju poslovnih procesa

Validator

Rješenje za provjeru valjanosti e-potpisa i e-pečata izdanih od ovjerenih pružatelja usluga povjerenja u EU-u.

e-Račun

Rješenje koje omogućava najpouzdaniju razmjenu elektroničkih računa između dobavljača i kupca.

e-Arhiv

Rješenje za pohranu, indeksiranje i jednostavno pretraživanje digitaliziranih dokumenata. 

Poslovni digitalni certifikati

Elektronička potvrda za sigurno i jednostavno provođenje transakcija i elektroničko potpisivanje dokumenata. 

Vremenski žig

Potvrda koja daje informaciju o točnom trenutku stvaranja ili izmjene digitalnog dokumenta.

Arhiviranje i digitalizacija dokumentacije

Rješenje za tvrtke koje trebaju pomoć u arhiviranju i digitalizaciji fizičke dokumentacije.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.