Preskoči na glavni sadržaj

Kako postati informacijski posrednik

Ako želite biti uvršteni na popis informacijskih posrednika koji se nalazi na stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja RH, trebate imati objedinjenu uslugu u smislu slanja i zaprimanja e-računa na centralnu platformu servisa e-Račun za državu. 

Kao informacijski posrednik imate obvezu provođenja tehničke prilagodbe i integracije servisa, a Fina osigurava besplatnu podršku za povezivanje servisa s vašim sustavom, koja podrazumijeva dostupnu tehničku dokumentaciju, konzultacije i testiranja. 

Za više informacija o procesu registracije u svojstvu informacijskog posrednika, potrebnoj tehničkoj dokumentaciji i testiranju možete nam se obratiti na e-mail: eracun.itpodrska@fina.hr

02

Preuzmite i popunite dokumentaciju za registracija na servis e-Račun za državu u svojstvu informacijskog posrednika

Nakon uspješno provedenog testiranja potrebno je izvršiti registraciju na servis e-Račun za državu u svojstvu informacijskog posrednika. 

03

Predajte popunjenu dokumentaciju

Za digitalno slanje dokumenata, učitajte ispunjenu dokumentaciju na Online servis za predaju dokumentacije (OSPD)

Za predaju dokumentacije u Fini, pronađite najbližu poslovnicu

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.