Preskoči na glavni sadržaj

Adrijana Branjug iz Finine Službe prodaje osvojila nagradu B2B Superprodavač 2023. godine

U organizaciji portala Poslovni savjetnik, 19. i 20. listopada u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održana 13. prodajna konferencija Superprodavač

Konferencija je okupila 150 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine, uz čak 30 predavača i panelista. U okviru Konferencije, dodijeljene su nagrade za Superprodavača te je u kategoriji velikih tvrtki, nagradu dobila naša kolegica iz Službe prodaje, Adrijana Branjug. Ostali dobitnici su Ana Ljahnicky iz tvrtke Fagron d.o.o., Karlo Pavletić iz tvrtke JGL d.d. te Jurica Belle iz tvrtke Unichem agro d.o.o.

Osvojena nagrada za mene predstavlja iznimnu čast jer se radi o prodaji, koja je vrlo dinamičan i zanimljiv, no težak posao. Zahvaljujem Fini koja me je nominirala i imala vjeru u mene, ovo je potvrda da se nalazim na, za mene, pravom radnom mjestu. Kad voliš ono što radiš odlični rezultati su neizbježni, a timski rad i podrška kolega dodatna je motivacija“, istaknula je Adrijana prilikom preuzimanja nagrade. Pogledajte i savjete Adrijane Branjug za odlične prodajne rezultate.

U okviru Konferencije su gospođa Branjug, Dražen Jelinčić iz Finine Službe prodaje i Ivona Škara iz Fininog Centra za registre, mnogobrojnim sudionicima održali zanimljivo predavanje „Servis poslovnih informacija – Fina Info.BIZ“.

Čestitke svim laureatima na osvojenim nagradama i organizatorima na odličnoj Konferenciji!

*Foto: Irena Sinković

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.