Preskoči na glavni sadržaj

Besplatno savjetovalište "Skok iz duga" od 2. veljače u poslovnici Fine u Čakovcu

Nakon savjetovališta u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, otvoreno je i privremeno savjetovalište za građane u Čakovcu, u poslovnici Fine na adresi O. Keršovanija 7

Od 02. veljače do 02. ožujka 2023. godine, u Fininoj poslovnici u Čakovcu, na adresi O. Keršovanija 7, građani će moći dobiti besplatne individualne savjete o izlasku iz duga i upravljanju financijama svaki četvrtak od 10-16 sati.

Savjetovanje o izlasku iz duga za građane provodi se u sklopu EU projekta "Skok iz duga", u organizaciji nositelja projekta - Unije potrošača Hrvatske, udruge za financijsku inkluziju Padobran i BE-ON savjetovanje kao partnera, te u suradnji s Finom.

Uz stalno savjetovalište u Zagrebu, u studenom i prosincu savjetovališta su bila otvorena u Splitu i Rijeci na mjesec dana, a tijekom siječnja i početkom veljače u Osijeku. Nakon Čakovca, savjetovalište će se otvoriti i u Puli.

U Zagrebu savjetovalište radi svaki utorak i četvrtak, u poslovnici Fine u Ulici grada Vukovara 70 od 10-14 sati.

Individualno financijsko savjetovanje o izlasku iz duga iskustveno je potvrđeno kao jedan od najučinkovitijih načina rješavanja problema prezaduženosti. Savjetovanje će pružati neovisni stručnjaci prezaduženim ili potencijalno prezaduženim građanima s ciljem pronalaska najboljeg mogućeg načina za izlaz iz zaduženosti.

Cilj savjetovanja je analiza financijskog stanja koja uključuje obradu svih potrebnih podataka i dokumentacije o prihodima, obvezama, vjerovnicima, ovršnim ispravama i slično. Ovisno o rezultatima analize, građani dobivaju konkretan savjet za pokretanje rješenja.

Najava dolaska nije potrebna, a ukoliko građani nisu u mogućnosti doći u radnom vremenu savjetovališta, za dogovor o terminu osobnog savjetovanja, te ostale informacije, mogu se javiti na broj 01 4844 877 ili putem e-maila padobran@padobran.hr.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.