Preskoči na glavni sadržaj

Fina donirala tablete za učenike koji će upisati Ekonomsku školu u Vukovaru

Ekonomsku školu u Vukovaru posjetio je predsjednik Uprave Fine Dražen Čović te uručio ravnateljici škole Jeleni Vinaj, vrijednu donaciju od 60 tableta za učenike koji će upisati prvi razred Ekonomske škole Vukovar, a sve u cilju poboljšanja kvalitete nastavnog procesa.

Ravnateljica škole Vinaj tom prigodom je rekla: -„Zahvaljujem predsjedniku Uprave FINA Draženu Čoviću na ovoj vrijednoj donaciji od 60 tableta za naše učenike kao i 60 poklon paketa. Ova donacija nam puno znači jer je protekle dvije godine bilo zahtjevno raditi u vrijeme pandemije, kada smo imali razne oblike nastave, a naglasila bih i kako svi učenici nemaju iste tehničke mogućnosti. Ekonomska škola je otvorena i uvijek na prvo mjesto stavlja svog učenika. Ovi tableti biti će namijenjeni učenicima koji upišu našu školu i svaki učenik će dobiti tablet na korištenje. Nismo birali učenike pojedinačno već smo obuhvatili cijelu generaciju učenika koja će se upisati. Upisujemo učenike u tri smjera: ekonomist, komercijalist i upravni referent, po tri razredna odjela u nastavi na hrvatskom jeziku a tri odjela na srpskom jeziku“.

Predsjednik Uprave Čović naglasio je: -„Budući da Fina surađuje s akademskom zajednicom odnosno sa sustavom školstva, danas smo donirali tablete Ekonomskoj školi u Vukovaru. Tableti su namijenjeni za svakog učenika koji će upisati ovu školu. Kako smo „plastic free“ firma, donirali smo i jednu ekološku vrećicu u kojoj je majica za tjelesni odgoj u Fininim bojama te rokovnik kao i tablet, koji će moći koristiti tijekom cijelog školovanja. Ujedno moram reći kako sam i ja bio učenik ove škole, a ovom donacijom želimo ohrabriti učenike kako usvojenim znanjem u ovoj školi mogu napraviti uspješnu karijeru. Predsjednik sam ustanove koja ima 3.000 zaposlenih, milijardu kuna konsolidiranih prihoda, a kao tehnološka firma otvaramo Razvojne centre i razvijamo intenzivnu suradnju s akademskom zajednicom. Imamo veliki program stipendija kojima pomažemo studente, te smo nedavno otvorili i Razvojni centar u Vukovaru, a iste imamo i u Virovitici, Osijeku, Koprivnici, Zaboku".

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.