Preskoči na glavni sadržaj

Fina i u Šibeniku otvorila samoposlužnu mjenjačnicu dostupnu 24 sata

Financijska agencija od danas i u Šibeniku, putem samoposlužne mjenjačnice, pruža uslugu razmjene stranih valuta u kune. Mjenjački automat nalazi se na adresi trgovačkoga centra Spar, Put Vida 6, Šibenik, te je za korištenje dostupan 24 sata dnevno.

Putem Finine samoploslužne mjenjačnice, novčanice eura, švicarskog franka, američkog dolara i britanske funte moguće je rezmijeniti u hrvatske kune, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 HRK. Provizija se ne naplaćuje.


Korištenje ovog uređaja je jednostavno i brzo: korisnik umeće strane novčanice u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu koji mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Uređaj može primiti više novčanica pojedine valute odjednom. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.
Samoposlužna mjenjačnica u Šibeniku, nakon Rovinja, Splita, Zadra, Plitvica i Pule, šesta je po redu koju je Fina ponudila svojim klijentima, a u planu je postavljanje još ovakvih uređaja na frekventnim lokacijama diljem zemlje. Ova Finina usluga predstavlja i proširenje hrvatske turističke ponude, s obzirom da turisti iz inozemstva mogu tijekom cijeloga dana, od 0 do 24 sata, putem ovih mjenjačkih automata doći do hrvatskih kuna.
Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja i elektroničkih usluga, koja usluge mjenjačkih poslova, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke, u svojim poslovnicama pruža još od 2003. godine.
  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.