Preskoči na glavni sadržaj

Fina je bila partner i ovogodišnjeg Lider investa

U hotelu Westin u Zagrebu, 28. listopada 2020., završena je ovogodišnja manifestacija Lider invest 2020., na kojoj su dodijeljene nagrade i posebna priznanja naboljim proizvodnim investicijama u 2019. godini.

Fina je i ove godine bila Liderov partner na ovome projektu, sudjelujući na sva 4 mini foruma, u Osijeku, Rijeci, Zadru i Čakovcu, kao i na ovoj završnoj manifestaciji u Zagrebu, gdje je održan i okrugli stol na temu budućnosti investicija u Hrvatskoj, nakon pamdemije koronavirusa.

Uz moderatora Tina Bašića, novinara iz Lidera, na okruglom su stolu sudjelovali Anton Kovačev, voditelj Ureda Europske investicijske banke u Hrvatskoj, Tomislav Radoš, HGK-ov potpredsjednik za industriju i energetiku, Hrvoje Čuvalo, član Uprave HBOR-a te Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine.

Uz okrugli stol, na Lider investu su održane i dvije prezentacije – Ivona Škara, iz Fininog Centra za registre, predstavila je pokazatelje produktivnosti, ekonomičnosti i rentabilnosti po regijama i županijama u 2019. godini, dok je Dražen Budimir, iz Glavne uprave za ekonomske i financijske poslove Europske komisije, predstavio program InvestEU i investicijske prioritete Europske komisije.

Nagradu 100% Lider invest za velikog poduzetnika, dobila je tvrtka Plinacro, dok je Mobilisis iz Varaždina, dobitnik nagrade 100% Lider invest za srednje poduzeće. Tvrtka Biovitalis, iz Turčina, dobila je nagradu 100% Lider invest, u kategoriji malih poduzetnika.

Tu su još i Bauwerk Boen iz Đurđevca (Priznanje Special Lider invest), Euromodul iz Kukuljanova (Priznanje Export Lider invest), Press Glass iz Općine Jalžabet (Priznanje Employee Lider invest predsjedniku Uprave Press Glassa, Igoru Vlahoviću, uručila je Vinka Ilak, savjetnica Finine Uprave) i zagrebačko Naše klasje (Priznanje ECO Lider invest).

Čestitamo nagrađenima i vjerujemo kako će ih ova priznanja potaknuti na ostvarivanje još boljih poslovnih rezultata u narednim godinama.

IMG_8219.JPG
IMG_8255.JPG

Fotografije: Ratko Mavar, Lider media

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.