Preskoči na glavni sadržaj

Fina na YouTubeu objavila video upute za korištenje servisa e-Blokada

Prenosimo članak objavljen jučer, 14.10.2020. godine na portalu netokracija.com o Fininim video uputama za korisnike servisa e-Blokade.

U ponedjeljak, 19. listopada 2020. nastavljaju se provoditi ovrhe na novčanim sredstvima. Fina je ovršenicima omogućila pregled podataka o ovrsi i preuzimanje svih dokumenata besplatno putem servisa e-Blokade. Na temu početka provedbe ovrha objavili smo nekoliko članaka s korisnim informacijama za ovršenike koje su neki mediji prenijeli.

Međutim, posebno nam je drago kada mediji sami prepoznaju našu orijentiranost prema korisnicima jer aplikacije i servise razvijamo kako bismo krajnjem korisniku olakšali i pojednostavnili korištenje usluge. Upute za korištenje bi trebale isto biti takve - jednostavne i lako razumljive. Upravo iz tog razloga, na našem Youtube kanalu objavili smo video upute za rad za aplikacije e-Račun za državu, e-Arhiv, info.biz te sada i za servis e-Blokade.

Članak objavljen na portalu netokracija.com pročitajte OVDJE.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.