Preskoči na glavni sadržaj

Fina obilježila Dan planeta Zemlje

Danas je posjetiteljima poslovnice Fine u Arena Centru podijeljeno oko 200 platnenih vrećica i isto toliko Eco Starter paketa.

S obzirom da Fina kroz svoje aktivnosti objedinjene pod sloganom #zanasuzemlju promovira ekološke vrijednosti i inicijative, danas smo se priključili i obilježavanju Dana planeta Zemlje u organizaciji Arena Centra u Zagrebu. Tom prilikom prvih 200 posjetitelja Finine poslovnice dobilo je platnenu vreću i Eco Starter Box - kutiju s vrećicama za sortiranje otpada.

Dan planeta Zemlje obilježava se svake godine 22. travnja kako bi se ojačala svijest ljudi o potrebama našeg planeta, odnosno o prisutnom globalnom onečišćenju te posljedicama onečišćenja na naš život. Tom prilikom organiziraju se događaji i aktivnosti koje skreću pozornost na ekološke probleme, ali i na postojeća rješenja. Ove godine tema Dana planeta glasi "Restore Our Earth" (Obnovimo našu Zemlju).

Danas se Dan planeta Zemlje obilježava u 190 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj se obilježava od 1990. godine.

IMG-20210422-WA0001 (1).jpg

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.