Preskoči na glavni sadržaj

Fina otvorila poslovnicu u Medulinu

Poslovnica Fine u Medulinu radit će od ponedjeljka do subote, a povodom otvorenja pripremili smo 20% niže naknade na gotovinske uplate građana

U ponedjeljak, 20. lipnja, Fina je u Medulinu, na adresi Munida 23, otvorila svoju novu poslovnicu.

Povodom otvorenja, od 20. do 25. lipnja, pripremili smo 20% niže naknade na sve gotovinske uplate građana, kao i prigodne poklončiće za klijente.

Građanima i poslovnim subjektima sve Finine usluge bit će dostupne od ponedjeljka do petka od 7:30 do 14:30 sati, te subotom od 8:00 do 12:00 sati.

Građani, između ostalog, u ovoj poslovnici mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, razmijeniti novac u mjenjačnici, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u Obvezni mirovinski fond te razmijeniti gotov novac. Isto tako, ovdje mogu kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu, slati i primati novac putem WesternUniona, preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje.

IMG-8ef0e489d1fc3f3cbd88646a9f79357d-V.jpg

U ovoj poslovnici moguće je i preuzeti certifikat za pristup e-servisima, registrirati se u sustav e-Građani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave, podnijeti zahtjev za sklapanje SEPA suglasnosti za izravno terećenje itd.

Poslovnim subjektima dostupne su usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitka i obrade R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina, obrade i trezoriranja gotovog novca te razmjene novca, preuzimanja certifikata za pristup e-servisima, upisa u Registar stvarnih vlasnika, usluga slanja računa u sustav e-Račun i brojne druge usluge.

Kontinuiranim otvaranjem novih poslovnica, Fina nastoji klijentima približiti svoje proizvode i usluge, kako bi im olakšala svakodnevno poslovanje te omogućila da svoje transakcije obavljaju brže i povoljnije.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.