Preskoči na glavni sadržaj

Fina u Rovinju od danas nudi uslugu samoposlužne mjenjačnice

Financijska agencija od danas u Rovinju pruža uslugu otkupa stranih sredstava plaćanja putem samoposlužne mjenjačnice.

Mjenjački automat nalazi se ispred Finine poslovnice, na adresi Giordano Paliaga 2.
Samoposlužna mjenjačnica dostupna je 24 sata dnevno, a korištenje je jednostavno: korisnik umeće stranu novčanicu u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu, a on mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Provizija se ne naplaćuje.
Putem Finine samoploslužne mjenjačnice moguće je obaviti otkup stranih sredstava plaćanja sljedećih valuta: euro, švicarski franak, američki dolar i britanska funta, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 kuna. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.
Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, a usluge mjenjačkih poslova pruža od 2003. godine, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke, u 150 poslovnica u cijeloj državi.

Popis Fininih mjenjačkih mjesta

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.