Preskoči na glavni sadržaj

Na konferenciji Tonija Miluna Finina predavanja o ovrhama te rješenjima za uštedu u poslovanju

Od 8. do 23. rujna 2023. na konferenciji financijske pismenosti Toni Milun 2.0 Finini stručnjaci održali su u Zagrebu, Splitu i Osijeku predavanja o ovrhama za vjerovnike i ovršenike, Info.BIZ podacima koji mogu smanjiti rizike i donijeti značajne uštede u poslovanju te o Digit.ALL-u, budućnosti digitalnog poslovanja

Treći vikend konferencije 22. i 23. rujna održao se u Osijeku, a Finin viši specijalist za tehnologiju Viktor Obrol u Osijeku je predstavio budućnost poslovanja uz niže troškove - uslugu Digit.ALL.

Digit.ALL je set Fininih rješenja koji omogućava digitalizaciju poslovanja, od početka do kraja. Uz uslugu digitalizacije dokumenata, riješit ćete se papirologije i sve podatke imati uvijek dostupne u digitalnom obliku. S Fina e-Potpisom i Fina e-Računom moći ćete potpisivati dokumente i slati račune digitalnim putem, uz zajamčenu visoku sigurnost, a potom sve digitalne dokumente pohraniti u Fina e-Arhiv.

Uz Digit.ALL vaši podaci su potpuno sigurni, troškovi niži, a poslovanje optimiziranije. Bonus dodatak – sve usluge se mogu prilagoditi klijentu.

376906219_692922586193297_1919087075560316075_n.jpg

U Splitu teme upravljanja novcem, štednjom i ulaganjem

Drugi vikend konferencije u Splitu 15. i 16. rujna privukao je više od 300 posjetitelja. U splitskom Cinestaru Joker, Fina je ovom prilikom prestavila svoj Info.BIZ, centralno mjesto za poslovne informacije uz koje možete izbjeći rizik, uštedjeti i profitirati. Sve prednosti Info.BIZ-a prezentirala je Ivona Škara, tehnolog ekspert iz Fininog Centra za registre.

Ako razmišljate o suradnji s novim poslovnim partnerom, želite produžiti suradnju s postojećim, proučiti konkurenciju ili se pak prijavljujete za posao, idealno je provjeriti njihovo poslovanje kako biste otklonili svoje dvojbe i sumnje. Info.BIZ je najveća baza poslovnih informacija u Hrvatskoj s najtočnijim i ažuriranim financijskim, poslovnim i statističkim podacima. Blokade, zastoji u isplatama plaća, dobit, kreditni rejting, likvidnost ili rang u usporedbi s drugima - vrijedne su informacije koje mogu presuditi u donošenju promišljene i kvalitetne odluke u vama važnom trenutku.

Zagrebački dio konferencije

Milunova druga konferencija financijske pismenosti započela je u Zagrebu, 8. rujna u Algebri. Uz predavanja Tonija Miluna, Vuka Vukovića i druge financijske stručnjake, predavanje je održao i voditelj Fininog Centra za PNOP, Goran Gamilec na temu "Ovrhe za vjerovnike: Kako naplatiti svoje potraživanje?".

Putem ovrhe na novčanim sredstvima u Fini, poduzetnici su naplatili više od 4 milijarde eura. Kada se odluče na prisilnu naplatu svojih potraživanja, poduzetnicima su izuzetno bitne točne informacije o samom postupku. Što trebaju učiniti, koje dokumente moraju imati te koje uvjete moraju ispuniti kako bi uspjeli naplatiti svoj dug, bila je okosnica ovog predavanja.

Predavanje "Ovrhe za ovršenike: Ovršen sam. Koje su moje opcije?" u subotu 9. rujna, održala je Finina pravnica Mirjana Sirovica. Prisutnima je objasnila što sve ovršeni mogu učiniti ako dobiju ovrhu, kako mogu provjeriti jesu li ovršeni te kako zaštititi dio sredstava.

Mirjana Sirovica

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 održava se kroz mjesec rujan u četiri hrvatska grada, petkom i subotom:

  • ZAGREB 8. i 9.9.
  • SPLIT 15. i 16.9.
  • OSIJEK 22. i 23.9.
  • RIJEKA 29. i 30.9.

Petkom su tema poslovne, a subotom osobne financije.

Sve detalje o rasporedu predavanja, cijenama i predavačima provjerite na službenoj stranici konferencije.

 

Foto: Tin Meze/Samir Kurtagić

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.