Preskoči na glavni sadržaj

Nova Finina poslovnica otvorena u zapadnom dijelu Zagreba

Danas je u zagrebačkom naselju Gajnice, na adresi Hrvatskih iseljenika 3, otvorena nova Finina poslovnica.

Građani i posjetitelji ovog naselja i gradske četvrti Podsused Vrapče, kao i tvrtke koje posluju u naselju i njegovoj blizini, sada će moći svoje transakcije obavljati brže, bliže i povoljnije.

U novouređenom prostoru građani mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, kao i zatražiti otkup i prodaju efektivnog stranog novca, kroz mjenjačnicu. Također, mogu se registrirati u sustav eGrađani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave.

Poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, obrade gotovog novca i trezoriranja istog, razmjena novca te usluge izdavanja digitalnih certifikata vezane uz fiskalizaciju.

Radno vrijeme poslovnice je od 8:00 do 14:30 sati ponedjeljkom, srijedom i petkom te od 12:00 do 18:30 sati utorkom i četvrtkom. Subotom poslovnica radi od 8:00 do 12:00 sati, 2. i 3. subotu u mjesecu.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.