Preskoči na glavni sadržaj

Otvorena nova poslovnica Fine u riječkom ZTC-u

Nova se poslovnica nalazi u Zapadnome trgovačkom centru - ZTC, Rijeka, Zvonimirova ulica 3

Danas je s radom započela Finina poslovnica u riječkom ZTC-u. Finine usluge dostupne su građanima i poslovnim subjektima od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. Tijekom promotivnog razdoblja, od 11. do 16. listopada, u ovoj su poslovnici naknade na sve gotovinske uplate građana 20% niže, a najbrže klijente čekaju i pokloni iznenađenja. Kontinuiranim otvaranjem novih poslovnica, Fina nastoji klijentima približiti svoje proizvode i usluge, kako bismo im olakšali svakodnevno poslovanje te omogućili da svoje transakcije obavljaju brže i povoljnije.

Građani, između ostalog, u novoj poslovnici mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, razmijeniti novac u mjenjačnici, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u Obvezni mirovinski fond, razmijeniti gotov novac, kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu, slati i primati novac putem Western Uniona, preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje, preuzeti certifikat za pristup e-servisima, registrirati se u sustav e-građani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave, podnijeti zahtjev za sklapanje SEPA suglasnosti za izravno terećenje i druge usluge.

Poslovnim subjektima dostupne su usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitka i obrade R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina, obrade i trezoriranja gotovog novca te razmjene novca, preuzimanja certifikata za pristup e-servisima, upisa u Registar stvarnih vlasnika, usluga slanja računa u sustav e-Račun i brojne druge usluge.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.