Preskoči na glavni sadržaj

Otvorena nova poslovnica Fine u Zagrebu

Nova se poslovnica nalazi u City Center one East, Zagreb, Slavonska avenija 11d

Danas je s radom započela Finina poslovnica u zagrebačkom City Centru one East. Finine usluge dostupne su građanima i poslovnim subjektima od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. Tijekom promotivnog razdoblja, od 5. do 9. listopada, u ovoj su poslovnici naknade na sve gotovinske uplate građana 20% niže, a najbrže klijente čekaju i pokloni iznenađenja. Kontinuiranim otvaranjem novih poslovnica, Fina nastoji klijentima približiti svoje proizvode i usluge, kako bismo im olakšali svakodnevno poslovanje te omogućili da svoje transakcije obavljaju brže i povoljnije.

Građani, između ostalog, u novoj poslovnici mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, razmijeniti novac u mjenjačnici, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u obvezni mirovinski fond te razmijeniti gotov novac. Isto tako, građani će u ovoj poslovnici moći kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu te slati i primati novac putem Western Uniona. U poslovnici u City Centru East, građani mogu preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje, ali i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje, preuzeti certifikat za pristup e-servisima te se registrirati u sustav e-građani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave. Jednako tako, bit će omogućeno i podnijeti zahtjev za sklapanje SEPA suglasnosti za izravno terećenje, ali i koristiti druge mnogobrojne usluge.

Poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitka i obrade R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina, obrade i trezoriranja gotovog novca te razmjene novca. Isto tako, dostupna su i preuzimanja certifikata za pristup e-servisima, upisa u Registar stvarnih vlasnika, usluge slanja računa u sustav e-Račun, kao i brojne druge usluge.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.