Preskoči na glavni sadržaj

Posjetite e-Dugovanja, redizajniranu stranicu e-Blokade

Od 8.1.2024. godine građanima je putem sustava e-Građani dostupna redizajnirana usluga e-Dugovanja za građane (bivše e-Blokade)

Usluga e-Dugovanja građanima nudi brz, jednostavan i besplatan pregled podataka iz postupka provedbe ovrhe na novčanim sredstvima u Fini. Ovršenici i ovrhovoditelji putem unaprijeđene usluge mogu pregledati nenaplaćena i isknjižena dugovanja i potraživanja te preuzeti dokumentaciju iz postupka provedbe ovrhe.

Građani također mogu jednostavno otvoriti zaštićeni račun, dodati novo primanje ili naknadu koji su zaštićeni od ovrhe, opozvati ih, zatvoriti zaštićeni račun, pregledati svoje zaštićene račune, kao i sva primanja i naknade.

Ako je građanin sudjelovao u jednostavnom ili redovnom postupku stečaja potrošača, može pregledati i preuzeti dokumentaciju iz navedenog postupka.

Na e-Dugovanjima možete pregledati osnovne pojmove i najčešća pitanja vezana za ovrhu na novčanim sredstvima u Fini, kao i poslati upit vezan za određenu osnovu za plaćanje.

Više o mogućnostima i funkcionalnostima saznajte na stranici e-Dugovanja ili pristupite direktno usluzi na portalu e-Građani

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.