Preskoči na glavni sadržaj

Poslovnica Zadar od 4. prosinca na novoj lokaciji

Od ponedjeljka, 4. prosinca 2023., Poslovnica Zadar posluje na adresi Put Murvice 12, Zadar

Građanima i poslovnim subjektima sve Finine usluge bit će dostupne od ponedjeljka do petka od 7:30 do 18:30 sati te subotom od 8:00 do 12:00 sati.

Građani na ovoj lokaciji, kao i do sada na lokaciji Ivana Danila 4, mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, razmijeniti novac u mjenjačnici, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u Obvezni mirovinski fond te razmijeniti gotov novac.

Isto tako, ovdje mogu kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu, slati i primati novac putem WesternUniona, preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje.

U ovoj poslovnici moguće je preuzeti certifikat za pristup e-servisima, registrirati se u sustav e-Građani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave, podnijeti zahtjev za sklapanje SEPA suglasnosti za izravno terećenje itd.

Poslovnim subjektima dostupne su usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitka i obrade R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina, obrade i trezoriranja gotovog novca te razmjene novca, preuzimanja certifikata za pristup e-servisima, upisa u Registar stvarnih vlasnika, usluga slanja računa u sustav e-Račun i brojne druge usluge.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.