Preskoči na glavni sadržaj

Pravo na subvenciju troška električne energije je iskoristivo u roku od šest mjeseci

Podsjećamo korisnike da pravo na subvenciju troškova električne energije prilikom plaćanja računa za troškove električne energije u poslovnicama Fine za svaki pojedini mjesec mogu iskoristiti u roku od šest mjeseci od isteka mjeseca na koji se pravo na subvenciju troškova električne energije odnosi.

Zbog aktualne situacije uzrokovane pojavom novog koronavirusa, preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i drugih nadležnih institucija je smanjiti fizičke kontakte u tijeku pandemije. Zato podsjećamo korisnike da sukladno Uredbi, kupon, odnosno pravo na subvenciju troškova električne energije prilikom plaćanja računa za troškove električne energije u poslovnicama Fine za svaki pojedini mjesec mogu iskoristiti u roku od šest mjeseci od isteka mjeseca na koji se pravo na subvenciju troškova električne energije odnosi.

Ako je dolazak u poslovnicu neophodan, molimo klijente da ispred poslovnice pričekaju poziv zaštitara koji će ih pozvati na ulazak u poslovnicu.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Popis i radno vrijeme poslovnica Fine dostupni su na karti poslovnica gdje se putem tražilice može pronaći određena poslovnica i provjeriti aktualno radno vrijeme.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.