Preskoči na glavni sadržaj

Prijavite se na vrijeme na besplatan panel "Kako zajedno pomoći ovršenima?"

Kako bismo educirali javnost o temi ovrha i pružili korisne informacije i građanima i poduzećima, Fina je organizirala besplatan online panel za sve "Kako zajedno pomoći ovršenima?"

Predstavnici svih uključenih strana okupit će se 18. ožujka 2023. na online panelu kako bi i građanima i poduzećima dali odgovore na najčešće nedoumice, probleme i pitanja vezana uz temu ovrha.

Online panel trajat će od 10 - 11:30 sati ujutro, besplatan je za sve, a za praćenje je potrebno samo se >>> registrirati.

Cilj panela "Kako zajedno pomoći ovršenima?" je pružiti više informacija ovršenima i blokiranima o mogućim pravnim postupcima koji će im pomoći da izađu iz duga. Sudionici će saznati i zbog čega se redovito blokiraju računi građana te koja je razlika između blokiranog i ovršenog računa.

Razgovarat će se i o troškovima ovršnih postupaka te otvoriti teme kojima je cilj iznjedriti rješenja za pomoć ovršenima, ali i vjerovnicima koji ne mogu naplatiti svoja potraživanja.

Panel će moderirati najpoznatiji hrvatski TV matematičar Toni Milun, a panelisti su:

  • Vinka Ilak - članica uprave Fine
  • Igor Metelko - odvjetnik, udruga Franak
  • Igor Vujović - Društvo "Potrošač"
  • Igor Škrgatić - Padobran, udruga za financijsku inkluziju.

Pridružite nam se u subotu 18. ožujka i saznajte sve što vas zanima o ovrhama!

Ne zaboravite se registrirati kako biste mogli besplatno pratiti online panel.

Ukoliko imate pitanja o ovrhama za paneliste, možete ih poslati unaprijed putem ovog linka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.