Preskoči na glavni sadržaj

Projekt ePIC - održane dodatne edukacije predstavnicima jedinica lokalne samouprave

U okviru provedbe projekta ePIC – Electronic Public Identification Croatia, zbog interesa prijašnjih polaznika, Fina je održala dvije dodatne edukacije u Kutini i Koprivnici.

hr_horizontal_cef_logo (2).png

Financijska agencija je početkom svibnja 2019. godine, u okviru provedbe projekta ePIC – Electronic Public Identification Croatia financiranog iz programa Instrument za povezivanje Europe (CEF – Connecting Europe Facility), a nastavno na značajan interes polaznika ranije održanih edukacija namijenjenih predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, održala dvije dodatne edukacije i to u Kutini 7. svibnja 2019. i u Koprivnici 9. svibnja 2019. godine.

Tema edukacija bilo je širenje i ubrzanje korištenja elektroničke identifikacije između privatnih i javnih tijela, a radi omogućavanja pristupa državljanima Europske unije (EU) i Europskog gospodarskog prostora (EEA) hrvatskim javnim e-uslugama korištenjem njihovih nacionalnih vjerodajnica.

Edukacije su organizirane uz podršku Regionalnog centra Zagreb, a održale su ih Finine trenerice – gđa. Ivana Musa i gđa. Eva Pugar koje su polaznicima prezentirale sustav e-Građani kao i aktivnosti koje Financijska agencija kontinuirano poduzima u svrhu omogućavanja pristupa državljana Europske unije (EU) i Europskog gospodarskog prostora (EEA) što većem broju hrvatskih javnih e-uslugama.

Na edukacijama je prisustvovalo ukupno 37 polaznika koji su i ovaj put su iskazali svoje zadovoljstvo održanim edukacijama te ih ocijenili izuzetno visokim ocjenama uz brojne pohvale i pozitivne komentare.

Koprivnica_3.jpg

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.