Preskoči na glavni sadržaj

Reakcija Fine na medijske napise: Rimac Group je predala Fini sva financijska izvješća za 2021. godinu

Nastavno na medijske napise o predaji godišnjeg financijskog izvješća za javnu objavu za 2021. godinu društva Rimac Group, Fina je detaljno razmotrila slučaj i obavještava javnost da je društvo Rimac Group predalo sva financijska izvješća za 2021. godinu

Fina je ustanovila kako je društvo 3. svibnja 2023. godine predalo dokumentaciju u Fininoj poslovnici gdje su naši zaposlenici obavili učitavanje dokumentacije.

Društvo Rimac Group naknadno je utvrdilo da javno objavljeno revidirano financijsko izvješće društva nije potpuno, tj. da ne odgovara dokumentu koji je društvo Rimac Group predalo, nakon čega su nas o istome i informirali.

Postoji mogućnost da je prilikom učitavanja dokumentacije u Fini došlo do greške pri učitavanju, odnosno da ista nije u potpunosti učitana u sustav. Istovremeno, utvrdili smo da je jedan od dokumenata koje je društvo Rimac Group predalo potpisan faksimilom. S obzirom na to da Fina može isključivo prihvatiti potpis u originalnom obliku, zatražili smo novi dokument od Rimac Grupe kako bi sva dokumentacija bila potpuna i ispravna.

Na naš zahtjev, društvo Rimac Group je dostavilo dokument s originalnim potpisom te su time svi dokumenti ispravno predani.

Ovim putem se ispričavamo društvu Rimac Group zbog pogrešne interpretacije u javnosti, što je potencijalno moglo negativno utjecati na imidž društva.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.