Preskoči na glavni sadržaj

Samoposlužna mjenjačnica od danas i u Zadru

Financijska agencija od danas u Zračnoj luci Zadar pruža uslugu razmjene strane valute u kune, putem samoposlužne mjenjačnice.

Mjenjački automat nalazi se u prostoru dolazaka Zračne luke Zadar, Ulica I 2/a, 23 222 Zemunik Donji, i dostupan je za korištenje 24 sata dnevno.
Putem Finine samoploslužne mjenjačnice, novčanice eura, švicarskog franka, američkog dolara i britanske funte moguće je rezmijeniti u hrvatske kune, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 HRK. Provizija se ne naplaćuje.
Korištenje ovog uređaja je jednostavno i brzo: korisnik umeće strane novčanice u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu, koji mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Uređaj može primiti više stranih novčanica pojedine valute odjednom. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.
Samoposlužna mjenjačnica u Zadru, nakon Rovinja i Splita, treća je po redu koju je Fina ponudila svojim klijentima, a u planu je postavljanje još ovakvih uređaja na frekventnim lokacijama diljem zemlje.
Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja i elektroničkih usluga, a usluge mjenjačkih poslova, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke, u svojim poslovnicama pruža od 2003. godine.
  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.