Preskoči na glavni sadržaj

Sklopljen ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "e-Pristojbe"

Dana 26.9.2018. godine Ministarstvo uprave i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava sklopili su ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „e-Pristojbe".

Projekt će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 4 "Dobro upravljanje", Specifičnog cilja 11.i.1 "Povećanje djelotvornosti i kapaciteta u javnoj upravi kroz poboljšanje pružanja usluga i upravljanja ljudskim potencijalima", Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020."


Nositelj projekta "e-Pristojbe" je Ministarstvo uprave Republike Hrvatske, a Financijska agencija je projektni partner.
Cilj projekta je pojednostavljivanje, racionalizacija i modernizacija poslovnih procesa javne uprave u svrhu povećanja učinkovitosti javne uprave i pružanja sveobuhvatnih e-usluga građanima i poslovnim subjektima. S obzirom na značaj sustava e-Pristojbi te veliki broj potencijalnih korisnika usluga, kao i pružatelja javnih usluga, cilj je potpunim informatiziranjem poslovnih procesa poboljšati komunikaciju javne uprave s korisnicima – fizičkim i pravnim osobama.
Provedba projekta je započela u listopadu 2017. godine te traje do listopada 2020. godine.
Ukupna vrijednost projekta i iznos bespovratnih sredstava je 50.523.857,45 kuna.
Više informacija o projektu možete dobiti putem elektroničke pošte: EU.fondovi@fina.hr


Korisni linkovi:
Europski strukturni i investicijski fondovi
Europski socijalni fond
  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.