Preskoči na glavni sadržaj

U sklopu Centra procjene i razvoja započete aktivnosti programa Upravljanja talentima

Shvaćajući važnosti razvoja zaposlenika, Fina je u sklopu Centra procjene i razvoja, pokrenula program Upravljanja talentima. U sklopu istog zaposlenici su dobili priliku pokazati svoja znanja i vještine rješavajući stvarne i konkretne poslovne izazove, različite psihologijske testove, individualne zadatke i sl.

Hvatanje u koštac s problemima sastavni je dio procesa davanja prostora talentima da agilno razmišljaju i eksperimentiraju, a pritom je ključan timski rad, što su naši talenti imali i priliku vidjeti kroz same aktivnosti programa. Također, talenti su kroz navedene aktivnosti dobili priliku da osvijeste koje su njihove jake strane, ali i područja razvoja na kojima ćemo i dalje kontinuirano raditi tijekom godine.

Po završetku programa talenti će biti obogaćeni za jedno novo iskustvo i spremni na nove izazove koji ih očekuju u daljnjem razvoju karijere.

Nadamo se da ćemo ovu pozitivnu praksu vezano uz učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima i samim talentima nastaviti i u sljedećoj godini.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.