Preskoči na glavni sadržaj

U Virovitici potpisani novi ugovori o stipendiranju

Krajem siječnja ove godine, u prostorima Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici (VŠMTI), 5 studenata studija računarstva potpisalo je s Finom ugovore o stipendiranju.

Fina je već sklopila ugovore o stipendiranju s 8 studenata studija računarstva s ove visoke škole te još 1 ugovor s Virovitičaninom, studentom Fakulteta organizacije i informatike Varaždin. Od spomenutih 9 studenata, Fininih stipendista, 1 je završio studij i već radi u Fininom razvojnom centru u Virovitici, zajedno s još 4 stalno zaposlena i 5 studenata koji rade preko student servisa.

Finin razvojni centar u Virovitici svečano je otvoren u Fininoj virovitičkoj poslovnici u studenom prošle godine, a namijenjen je razvoju IT usluga, što podrazumijeva čitav ciklus razvoja softvera, počevši od poslova analize, dizajna i programiranja, do testiranja.

Inače, Finini razvojni centri osnivaju se na lokacijama gdje postoje ili djeluju učilišta koja obrazuju IT stručnjake pa uz ovaj virovitički, razvojni centri već postoje u Splitu, Zaboku i Osijeku. Uskoro će Fina otvoriti takav centar u Bjelovaru, a ove su godine još u planu i razvojni centri u Čakovcu i Kutini.

Vjerujemo da će uskoro i naših novih 5 stipendista studija računarstva s VŠMTI-ja započeti svoju karijeru u Fininom virovitičkom razvojnom centru.

IMG_7692.JPG

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.