Preskoči na glavni sadržaj

U zagrebačkom naselju Travno otvorena nova Finina poslovnica

Građani i posjetitelji ovog naselja, kao i tvrtke koje posluju u naselju i njegovoj blizini, sada će moći svoje transakcije obavljati brže, bliže i povoljnije.

U zagrebačkom naselju Travno, u popularnoj zgradi Mamutici, na adresi Ulica Božidara Magovca 23, otvorena je nova Finina poslovnica. Građani i posjetitelji ovog naselja, kao i tvrtke koje posluju u naselju i njegovoj blizini, sada će moći svoje transakcije obavljati brže, bliže i povoljnije.

U novoj poslovnici građani mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, kao i zatražiti otkup i prodaju efektivnog stranog novca, kroz mjenjačnicu. Također, mogu se registrirati u sustav eGrađani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave.

Poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, obrade gotovog novca i trezoriranja istog, razmjena novca te usluge izdavanja digitalnih certifikata vezane uz fiskalizaciju.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 8:00 do 18:30 sati, a subotom od 8:00 do 12:00 sati.

Povodom otvorenja, najbrži klijenti koji obave neku transakciju u novoj poslovnici dobivaju poklon iznenađenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.