Preskoči na glavni sadržaj

Online predaja dokumentacije za e-Dražbu

 

Dostava zahtjeva u servisu e-Dražba

Putem online servisa moguće je dostaviti sljedeće zahtjeve korisnika u postupku provedbe prodaje elektroničkom javnom dražbom:


Dostava dokumentacije za registraciju na servis e-Dražba  

Putem online servisa moguće je dostaviti sljedeće dokumente u postupku provedbe prodaje elektroničkom javnom dražbom, koji su vezani uz registraciju na servis e-Dražba i otkaz korištenja servisa:


Predaja dokumentacije - nadležna tijela 

Ovlaštene osobe nadležnih tijela (stečajni upravitelji) odabirom ove usluge mogu predati Zahtjeve za prodaju/upis u Očevidnik te priloge koji su propisani pozitivnim propisima u postupku provedbe ovrhe na nekretninama i pokretninama.

Zahtjevi se predaju popunjavanjem PDF obrasca (Izjave) dostupnog u servisu, unutar kojega se dodaju potrebni prilozi. Preuzeti obrazac Izjave potrebno je otvoriti u alatu za rad s PDF dokumenatima, kao što je Adobe Acrobat Reader. Obrazac sadrži niz podataka o osobi koja predaje dokumentaciju, a koje je obavezno ispuniti. Klikom na gumb Dodaj prilog otvara se ekran za odabir datoteke koja se prilaže. Nakon popunjavanja obrasca i prilaganja svih priloga, obrazac je potrebno elektronički potpisati. 

Dokumenti zahtjeva za prodaju i zahtjeva za upis u Očevidnik nekretnina i pokretnina

 

Dokumente je potrebno je potpisati naprednim elektroničkim potpisom, a uz zahtjeve priložiti potrebnu dokumentaciju koja  je navedena u zahtjevu. Svi dokumenti koji se šalju trebaju biti u PDF formatu.


Više informacija o servisu e-Dražba

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.