Širimo mrežu Razvojnih centara diljem Hrvatske - pridružite nam se!
13.07.2022.

Širimo mrežu Razvojnih centara diljem Hrvatske - pridružite nam se!

U samo tri godine Fina otvorila je 12 IT Razvojnih centara, povezujući akademsku i lokalnu zajednicu, generirajući nova radna mjesta te stvarajući izvrsne prilike za razvoj i obrazovanje studenata. Od 2019. godine Fina je otvorila Razvojne centre u Splitu, Osijeku, Čakovcu, Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici, Zaboku, Kutini, Vukovaru, Rijeci, Požegi i Đurđevcu. 

Provjerite što mlade IT snage kažu o radu u Fininim razvojnim centrima:

Povezujući se s tehničkim sveučilištima i veleučilištima po cijeloj Hrvatskoj, Fina decentralizira svoje poslovanje, a istodobno omogućuje studentima konkretna znanja odnosno praksu, terensku nastavu i pomoć mentora. Studenti se mogu prijaviti i za Finine stipendije u iznosu od 3000 kuna mjesečno, rad pod studentskim ugovorom te zaposlenje po završetku fakulteta. 

Na ovaj način se svima koji imaju želju ostati u svojoj lokalnoj sredini omogućuje da se razvijaju u željenom IT području, školovanje bez velikih troškova i prilika za profesionalnim razvojem. 

Finini IT Razvojni centri funkcioniraju kao središnje lokalne točke okupljanja IT sektora, mjesta koja povezuju znanstvenu zajednicu i poslovni sektor te stimuliraju i generiraju razvoj inovativnih ideja. Posao u IT Razvojnom centru podrazumijeva čitav ciklus razvoja softvera, počevši od poslova analize, dizajna, programiranja te testiranja, a radna mjesta se popunjavaju ovisno o tehnologijama i kompetencijama kojim vladaju stručnjaci na pojedinim lokacijama. 

Prostori su moderno uređeni, prilagođeni potrebama rada u IT industriji i opremljeni tehnološki naprednom opremom. Zaposlenici mogu očekivati stabilnu plaću, plaćanje prekovremenih sati i rad na projektima te stimulacije za dodatan angažman, uz izvrsno i poticajno radno okruženje. 

Usluge na kojima Fina radi pomažu u digitalizaciji države, društva i poslovnih subjekata, a ukoliko želite biti dio naprednije i modernije Hrvatske, bilo da ste senior ili junior, javite nam se kroz otvorenu molbu ili trenutno otvorene natječaje

Ako želite znati više o IT centrima te čuti iskustva naših zaposlenika, pogledajte na našim stranicama u rubrici Posao u IT-u.