Karijere

Želite raditi u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj?

Posao u IT-u

Želite raditi na naprednim tehnologijama i velikim projektima te surađivati s vrhunskim stručnjacima iz područja? Ako ste spremni za nove izazove, postanite član Fininog IT tima. 

Fina je tehnološki orijentirana tvrtka koja ima vrlo široko područje informatičkih znanja objedinjenih u Sektoru informatike. Naš IT čini više od 250 stručnjaka, koji se bave razvojem aplikativnih rješenja i sustava, upravljanjem i održavanjem IT infrastrukture, procesima podrške i informacijskom sigurnosti.

Sudjelujemo na strateški važnim projektima i servisima, poput Platnog prometa, REGOS-a, Registra zaposlenih u javnom sektoru, Centralnog obračuna plaća, Nacionalnog klirinškog sustava, e-Računa, e-Plaćanja, Prisilne naplate osnova za plaćanje, PKI servisa i e-Građana. 

Kako bismo postizali još bolje poslovne rezultate, stalno smo u potrazi za osobama informatičke struke koji dijele našu želju za uspjehom i izvrsnošću.

Kontinuirano primamo otvorene ponude za radna mjesta IT programera, testera i sistem analitičara, a ostale trenutno aktualne natječaje pogledate ovdje

Saznajte više informacija o Fininom IT-u i pošaljite nam svoju prijavu još danas!

Prijava za posao

Ako ste spremni na izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, pridružite nam se - pošaljite nam ponudu za zaposlenje putem online prijave.

Kontakti

Financijska agencija

Služba upravljanja ljudskim potencijalima

Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr