Karijere

Želite raditi u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj?

Posao u IT-u

Želite raditi na velikim projektima i naprednim tehnologijama te surađivati s vrhunskim stručnjacima? Ako ste spremni na nove izazove, javite nam se i pridružite našem IT timu!

Financijska agencija je tehnološki orijentirana tvrtka koja neprekidno radi na stvaranju novih vrijednosti te razvoju strateški važnih projekata i servisa poput e-Računa, e-Građana, sustava START, e-Plaćanja, REGOS-a, Registra zaposlenih u javnom sektoru, Nacionalnog klirinškog sustava i mnogih drugih.

Naš IT tim čini više od 250 stručnjaka koji se bave razvojem aplikativnih rješenja i sustava, upravljanjem i održavanjem IT infrastrukture te procesima podrške.

U posljednje tri godine uspostavili smo 11 razvojnih IT centara diljem Hrvatske kako bismo  pomogli razvoju lokalnih sredina i omogućili mladima da ostanu živjeti i raditi u svom kraju. Naši IT razvojni centri usko su vezani uz lokalnu akademsku zajednicu, regionalna veleučilišta i sveučilišta, a mladima  nudimo brojne mogućnosti - od stipendiranja, obavljanja prakse, rada preko Student servisa, mentoriranja i pomoganja pri pisanju stručnih i diplomskih radova, do zapošljavanja.

Finini razvojni centri su informatički hubovi, koji povezuju znanstvenu zajednicu i poslovni sektor te stimuliraju i generiraju razvoj inovativnih ideja. Svi Finini razvojni centri su moderno uređeni, prilagođeni potrebama rada u IT industriji te opremljeni tehnološki naprednom opremom.  Posao naših IT-evaca podrazumijeva čitav ciklus razvoja raznih softwerskih rješenja - od poslova analize, dizajna, programiranja te testiranja.

 Mladima pružamo poticajno radno okruženje u kojemu, osim stabilne plaće, i stimulacije za dodatan angažman, nudimo i mogućnost edukacija za daljnje usavršavanje i razvoj.

Želite li se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoju prijavu kroz otvorenu molbu, a otvorene pozicije možete provjeriti na ovom linku.

 

Novosti

03.08.2022.
12 razvojnih centara u Hrvatskoj za digitalne usluge Fine 

Časopis Vidi u svom je ljetnom dvobroju objavio priču o Fininim IT razvojnim centrima, s posebnim naglaskom na razvojni centar u Splitu, od kud je sve i počelo 

Više informacija
25.05.2022.
"Radim u IT centru Fine u Požegi, bio sam oduševljen što sam se mogao vratiti u svoj grad"

Antonio Supan (22), Finin front-end programer u IT Razvojnom centru u Požegi za Jutarnji list ispričao je kako je tekao njegov razvoj, od fakulteta, dobivanja Finine stipendije do samog zaposlenja

Više informacija
11.05.2022.
Članica Uprave Fine Vinka Ilak u Poslovnom dnevniku: "Fininih 11 razvojnih centara 'sučelje' su prema akademskoj i lokalnoj zajednici"

Kako smo krenuli s uspostavom Fininih Razvojnih centara, koji su nam planovi te o odličnom utjecaju na lokalnu zajednicu za Poslovni dnevnik ispričala je članica Uprave Fine Vinka Ilak, a o dobroj suradnji s tehničkim veleučilištima i sveučilištima posvjedočili su i njihovi dekani i dekanice u

Više informacija
31.03.2022.
Oni su mladi i uspješni, a svoj su uspjeh izgradili u Fini u Hrvatskoj

Portal 24sata objavio je članak o uspješnosti mladih IT-evaca u manjim sredinama u Hrvatskoj. Sugovornici su im bili naši kolege iz IT sektora, a članak prenosimo u cijelosti

Više informacija

Prijava za posao

Ako ste spremni na izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, pridružite nam se - pošaljite nam ponudu za zaposlenje putem online prijave.

Kontakti

Financijska agencija

Služba upravljanja ljudskim potencijalima i pravnim poslovima

Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr