Karijere

Želite raditi u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj?

Posao u IT-u

Želite raditi na velikim projektima i naprednim tehnologijama te surađivati s vrhunskim stručnjacima? Ako ste spremni na nove izazove, javite nam se i pridružite našem IT timu!

POGLEDAJTE VIDEO: Mlade IT snage o Fininim Razvojnim centrima 

 

Financijska agencija je tehnološki orijentirana tvrtka koja neprekidno radi na stvaranju novih vrijednosti te razvoju strateški važnih projekata i servisa poput e-Računa, e-Građana, sustava START, e-Plaćanja, REGOS-a, Registra zaposlenih u javnom sektoru, Nacionalnog klirinškog sustava i mnogih drugih.

Naš IT tim čini više od 250 stručnjaka koji se bave razvojem aplikativnih rješenja i sustava, upravljanjem i održavanjem IT infrastrukture te procesima podrške.

Od 2019. godine Fina je otvorila Razvojne centre u Splitu, Osijeku, Čakovcu, Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici, Zaboku, Kutini, Vukovaru, Rijeci, Požegi i Đurđevcu, kako bismo  pomogli razvoju lokalnih sredina i omogućili mladima da ostanu živjeti i raditi u svom kraju. Naši IT Razvojni centri usko su vezani uz lokalnu akademsku zajednicu, regionalna veleučilišta i sveučilišta, a mladima  nudimo brojne mogućnosti - od stipendiranja, obavljanja prakse, rada preko Student servisa, mentoriranja i pomoganja pri pisanju stručnih i diplomskih radova, do zapošljavanja.

Finini Razvojni centri su informatički hubovi, koji povezuju znanstvenu zajednicu i poslovni sektor te stimuliraju i generiraju razvoj inovativnih ideja. Svi Finini razvojni centri su moderno uređeni, prilagođeni potrebama rada u IT industriji te opremljeni tehnološki naprednom opremom.  Posao naših IT-evaca podrazumijeva čitav ciklus razvoja raznih softwerskih rješenja - od poslova analize, dizajna, programiranja te testiranja.

 Mladima pružamo poticajno radno okruženje u kojemu, osim stabilne plaće, i stimulacije za dodatan angažman, nudimo i mogućnost edukacija za daljnje usavršavanje i razvoj.

Želite li se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoju prijavu kroz otvorenu molbu, a otvorene pozicije možete provjeriti na ovom linku.

 

Novosti

29.06.2023.
"Matematika je 'kriva' za sve: Danas su uspješne IT liderice i među top 10 inženjerki u zemlji"

U Fininom IT sektoru žene čine 35% radne snage, a Anna-Maria Andrijanić, Žana Zekić i Kristina Javorek mlade su voditeljice IT odjela i timova koje je ljubav prema matematici i programiranju te rad na sebi dovela do uspjeha

Više informacija
29.11.2022.
Fina službeno otvorila Razvojni centar u Požegi

Financijska agencija je u utorak, 29. studenoga 2022. godine službeno otvorila i predstavila Razvojni centar u svojoj poslovnici u Požegi, na adresi Trg svetog Trojstva 34

Više informacija
10.10.2022.
Prijavite se za Fininu IT stipendiju!

Fina raspisuje natječaj za stipendiranje studenata uz mjesečni iznos stipendije od 3.000 kuna neto

Više informacija
08.09.2022.
Mlade IT snage otkrivaju kako je raditi u Fininim Razvojnim centrima - provjerite i prijavite se! 

Iz prve ruke saznajte što nudimo studentima i kakva je atmosfera u našim Razvojnim centrima!  

Više informacija
03.08.2022.
12 Razvojnih centara u Hrvatskoj za digitalne usluge Fine 

Časopis Vidi u svom je ljetnom dvobroju objavio priču o Fininim IT Razvojnim centrima, s posebnim naglaskom na Razvojni centar u Splitu, od kud je sve i počelo 

Više informacija
25.05.2022.
"Radim u IT centru Fine u Požegi, bio sam oduševljen što sam se mogao vratiti u svoj grad"

Antonio Supan (22), Finin front-end programer u IT Razvojnom centru u Požegi za Jutarnji list ispričao je kako je tekao njegov razvoj, od fakulteta, dobivanja Finine stipendije do samog zaposlenja

Više informacija
11.05.2022.
Članica Uprave Fine Vinka Ilak u Poslovnom dnevniku: "Fininih 11 razvojnih centara 'sučelje' su prema akademskoj i lokalnoj zajednici"

Kako smo krenuli s uspostavom Fininih Razvojnih centara, koji su nam planovi te o odličnom utjecaju na lokalnu zajednicu za Poslovni dnevnik ispričala je članica Uprave Fine Vinka Ilak, a o dobroj suradnji s tehničkim veleučilištima i sveučilištima posvjedočili su i njihovi dekani i dekanice u

Više informacija
31.03.2022.
Oni su mladi i uspješni, a svoj su uspjeh izgradili u Fini u Hrvatskoj

Portal 24sata objavio je članak o uspješnosti mladih IT-evaca u manjim sredinama u Hrvatskoj. Sugovornici su im bili naši kolege iz IT sektora, a članak prenosimo u cijelosti

Više informacija

Prijava za posao

Ako ste spremni na izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, pridružite nam se - pošaljite nam ponudu za zaposlenje putem online prijave.

Kontakti

Financijska agencija

Služba upravljanja ljudskim potencijalima i pravnim poslovima

Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr