Preskoči na glavni sadržaj

Vodiči za ugovaranje usluge
Fina e-Račun

Provjerite imate li Fina kriptouređaj (USB stick)

Za korištenje aplikacije potreban vam je Fina kriptouređaj (USB stick) ili certifikat koji se nalazi na vašoj poslovnoj CoBranding kartici/USB sticku banke s kojom imamo ugovorenu suradnju: Zagrebačka banka d.d., Raiffeisenbank Austria d.d., Privredna banka Zagreb d.d. i OTP banka d.d.

Odaberite opciju

Kako biste pristupili web aplikaciji Fina e-Račun, odaberite jednu od opcija ovisno o tome imate li Fina kriptouređaj (USB stick).

Nemam Fina kriptouređaj (USB stick)

Imam Fina kriptouređaj (USB stick)

Davanje punomoći trećoj strani

Preduvjeti za davanje punomoći su da opunomoćenik ima Finin kriptouređaj (USB stick) i da je korisnik usluge Fina e-Račun. Opunomoćitelj ne mora imati Finin kriptouređaj (USB stick) i ne mora biti korisnik usluge Fina e-Račun.

Povezivanje s internetskim bankarstvom

Web aplikacija se može povezati s internetskim bankarstvom, što omogućava automatsko kreiranje e-Uplatnice te slanje u sustav internetskog bankarstva i automatsko zaprimanje e-Uplatnice za zaprimljeni e-račun u internetskom bankarstvu.

Za korištenje navedene usluge putem internetskog bankarstva, potrebno je registrirati se na servis Fina e-Račun u banci u kojoj imate internetsko bankarstvo i s kojom Fina ima ugovor o poslovnoj suradnji:

  • Zagrebačka banka d.d.
  • Privredna banka Zagreb d.d.

Cijena servisa Fina e-Račun jednaka je za sve korisnike, bez obzira na to je li usluga ugovorena u Fini ili u jednoj od ugovornih banaka.
Za dodatne informacije o navedenoj funkcionalnosti, potrebno je obratiti se banci.

Imate dodatna pitanja? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

Ako vam je potrebno dodatno pojašnjenje ili imate bilo kakvo pitanje u vezi s našom uslugom, slobodno nam se javite.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.