Preskoči na glavni sadržaj

Selekcije u tijeku

IT pripravnik za razvoj proizvoda

Sektor digitalnih rješenja Zagreb Na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci (VSS/mag./struč.spec.) 23. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Specijalist za poslove podrške

Sektor upravljanja ljudskim potencijalima, pravnim i općim poslovima - Odjel za opće poslove, Služba općih poslova i upravljanja nekretninama Zagreb Na neodređeno vrijeme s probnim radom 23. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Specijalist za aplikativnu podršku

Sektor upravljanja ljudskim potencijalima, pravnim i općim poslovima - Odjel za opće poslove, Služba općih poslova i upravljanja nekretninama Zagreb Na neodređeno vrijeme s probnim radom 23. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Djelatnik poslovnice (m/ž) u Poslovnici Travno

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Zagreb Zagreb Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice, s probnim radom u trajanju od 3 mjeseca 20. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Djelatnik poslovnice (m/ž) u Poslovnici Vukovar

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Osijek Vukovar Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice, s probnim radom u trajanju od 6 mjeseci 20. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Djelatnik poslovnice (m/ž) u Poslovnici Đakovo

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Osijek Đakovo Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice, s probnim radom u trajanju od 6 mjeseci 20. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Djelatnik poslovnice (m/ž) u Poslovnici Našice

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Osijek Našice Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice, s probnim radom u trajanju od 6 mjeseci 9. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Arhitekt programskog sustava - middle

Sektor informatike Zagreb/Split/Virovitica/Zabok/Čakovec/Osijek/Kutina Na neodređeno vrijeme s probnim radom 6. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Viši suradnik za poslove javnih servisa (m/ž)

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Split Split Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice, s probnim radom u trajanju od 4 mjeseca 2. 5. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Samostalni specijalist za upravljanje rizicima

Sektor financijskog i strateškog upravljanja - Odjel za upravljanje rizicima, Služba za strateško planiranje i sustave upravljanja Zagreb Na neodređeno vrijeme s probnim radom 29. 4. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Samostalni specijalist za strateško planiranje

Sektor financijskog i strateškog upravljanja - Odjel za korporativnu strategiju i održivost, Služba za strateško planiranje i sustave upravljanja Zagreb Na neodređeno vrijeme s probnim radom 29. 4. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Djelatnik poslovnice (m/ž) u Poslovnici 9

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Zagreb Zagreb Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice s probnim radom u trajanju od 3 mjeseca 18. 4. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Djelatnik poslovnice (m/ž) u Poslovnici 1

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Zagreb Zagreb Na određeno vrijeme, do povratka odsutne radnice s probnim radom u trajanju od 3 mjeseca 12. 4. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Pripravnik za razvoj proizvoda

Sektor digitalnih rješenja Zagreb Na određeno vrijeme u trajanju od 8 mjeseci (VŠSS/bacc.) ili 12 mjeseci (VSS/mag./struč.spec.) 31. 3. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

IT pripravnik za razvoj proizvoda

Sektor digitalnih rješenja Zagreb Na određeno vrijeme u trajanju od 8 mjeseci (VŠSS/bacc.) ili 12 mjeseci (VSS/mag./struč.spec.) 31. 3. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Back-end programer – senior

Zagreb/Zadar/Bjelovar/Varaždin/Virovitica Na neodređeno vrijeme s probnim radom 22. 3. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Front-end programer – senior (Nuxt.js)

Osijek/Zagreb/Zabok/Čakovec/Rijeka/Koprivnica/Kutina/Slatina/Virovitica/Split/Požega/ Đurđevac/Varaždin Na neodređeno vrijeme s probnim radom 17. 3. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Referent arhive (m/ž)

Sektor poslovne mreže - Regionalni centar Osijek Osijek Na neodređeno s probnim radom 14. 2. 2024. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)

Tehnolog - ekspert (m/ž)

Sektor usluga za financijsku industriju Zagreb Na neodređeno vrijeme s probnim radom 3. 12. 2023. (Rok za prijavu na ovaj natječaj je istekao.)
  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.