Preskoči na glavni sadržaj

Fina na Tjednu financijske pismenosti na EFZG-u

"Što možete učiniti ako ste ovršeni?" tema je s kojom smo upoznali studente na Tjednu financijske pismenosti na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 19. do 22. ožujka 2024. godine

Na Akademiji financijske pismenosti za mlade 21. ožujka 2024., u sklopu Tjedna financijske pismenosti, Ivana Kopjar iz Fininog Centra za PNOP studente je upoznala s mogućnostima u slučaju ovrhe

Koje sve opcije stoje na raspolaganju ovršenim građanima, kako otvoriti zaštićeni račun, koja primanja se mogu zaštititi te koji je najbolji način da što prije riješe problem ovrhe, samo su neke su od glavnih tema koje je pokrila.

Cilj ovog projekta, koji se održao u mjesecu financijske pismenosti, je okupiti i umrežiti stručnu i širu javnost iz različitih industrija i društvenih sfera s ciljem promocije i poboljšanja razine financijske pismenosti te podijeliti najbolje prakse iz financijskog obrazovanja kako bi pridonijeli izgradnji financijski sposobnog stanovništva.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.